Головна Авто Український виробник представив сучасну машину – фото

Український виробник представив сучасну машину – фото

1
861

Кременчуцький завод комунальної техніки “АвльфаТекс” днями поставив своєму замовнику з міста Рені на Одещині новий продукт. Це 20-кубова автоцистерна, яка призначена для перевезення питної води у разі надзвичайних ситуацій.

Ємність двосекційна та виготовлена з нержавіючої сталі за принципом термоса. Усередині – харчова «нержавіюча сталь» марки AISI 304, зовні – технічна «нержавійка» AISI 430. Між двома шарами розміщений теплоізоляційний матеріал. Цистерна обладнана майданчиком для роботи із горловинами.

Водовоз побудований на тривісному шасі Schacman X3000 (6×4), розрахованим на вантажність 26,5 т. Тут стоїть потужний турбодизель Weichai WP12, що розвиває 375 к. с. та агрегатується з механічною, 12-ступеневою коробкою Shaanxi Fast Gear.

Шасі оснащено комфортабельною кабіною зі спальним місцем. У комплектацію входять сидіння водія на пневмопідвісці, електросклопідйомники, ширококутні зовнішні дзеркала з підігрівом, регульована за довжиною та кутом нахилу рульова колонка, а також LED-ходові вогні та «протитуманки».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.