Найпотужніший і найкерованіший Toyota Prius показали на перших рендерах

0
279

На початку цього літа Toyota анонсувала новий варіант п’ятого покоління гібрида Prius, який отримає до назви індекс GR Sport. Така версія має стати так званою «драйверською» модифікацією «Приуса», тобто демонструвати відмінні якості з погляду динаміки та керованості.

Як може виглядати серійний Prius GR Sport напередодні пофантазував незалежний малайзійський дизайнер з ніком «Theottle».

Як можна спостерігати на опублікованих в Мережі зображеннях, «оспортивлений» гібрид Toyota відрізнятиметься від простого серійного хетчбека розширеними радіаторними гратами з малюнком у вигляді сот, бампером з інтегрованим у нього спліттером знизу, більш об’ємними бічними спідницями, а також дифузором, антикрилом позаду.


У салоні істотних змін не очікується, але швидше за все, усередині GR Sport Prius дизайнери Toyota попрацюють над декором, а також нагородять сидіння машини червоним рядком.


А ось з технічного погляду поки що нічого невідомо. В основі як простого Prius, так і його “оспортивленої” модифікації лежатиме одна і та ж платформа TNGA-С.

За чутками, інженери Toyota намагатимуться збільшити потужність гібридної системи зі 194 та 220 кінських сил залежно від варіанта до 300 кінських сил.

Презентація серійного Prius GR Sport відбудеться наступного року, а продаж машини може початися ближче до 2025 року.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!