Китайська BYD показала салон всюдихода, який перевершить «Гелік»

0
866

Китайська компанія BYD представила інтер’єр свого нового позашляховика Leopard 5, який, на їхню думку, перевершує Mercedes-AMG G 63. Офіційні зображення цієї розкішної моделі були опубліковані в Китаї під брендом Fang Cheng Bao. Хоча новий китайський автомобіль не відрізняється оригінальністю дизайну, він має всі характеристики розкішних і потужних позашляховиків: вишукані матеріали обробки, численні сенсорні екрани, величезний панорамний дах, великі аналогові кнопки, зручні ручки та масивні дверні карти.

При розробці Leopard 5 в BYD взяли за зразок актуальну модель Mercedes-AMG G 63. В області інтер’єру китайський автомобіль зміг перевершити німецький конкурент: роздільна здатність мультимедійної системи становить 2,5K, діагональ сенсорного дисплея – 15,6 дюйма, а перед пасажиром розташований окремий 12 3-дюймовий сенсорний екран. Важливо відзначити, що у Leopard 5 відсутній центральний тунель, що збільшує простір у салоні.

Бажання автолюбителів, які віддають перевагу аналоговим кнопкам, також врахували: селектор трансмісії, кнопки вибору режимів водіння та перемикачі блокувань виконані так, щоб їх можна використовувати навіть у рукавичках. Центральний тунель схожий на дизайн армійських машин, проте наявність USB-роз’ємів, бездротової зарядки, 18 динаміків аудіосистеми Devialet і підсклянників нагадує про призначення Leopard 5 як цивільного автомобіля.

Незважаючи на схожість з Mercedes-AMG G 63 у деяких аспектах, конструктивно новий автомобіль BYD істотно відрізняється. Обидва позашляховики мають рамні конструкції та три блокування диференціалів, але силові установки різні. BYD Leopard 5 оснащений гібридною системою, що включає 1,5-літровий турбований двигун та електромотори із загальною максимальною потужністю 680 кінських сил. Крім того, Leopard 5 має повністю незалежну гідравлічну підвіску з можливістю регулювання кліренсу.

Очікується, що новий позашляховик BYD буде економічнішим порівняно з Mercedes-AMG G 63, завдяки обіцяному запасу ходу 1200 кілометрів. Ціна Leopard 5, ймовірно, буде значно нижчою і оцінюється приблизно в 400 тисяч юанів, що еквівалентно приблизно 55 тисяч доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Кондитер в минулому (професія яка немає ніякого відношення до автомобілів). З 2015 року роблю вигляд, що щось розумію в машинах.