Розповідаємо, чому в США замість ремонту машини віддають перевагу купівлі нового авто

Водії у США перестали ремонтувати й обслуговувати автомобілі для економії

0
111

Як показало дослідження сайту Financial Buzz, більше половини американських автовласників зіткнулися з проблемами ремонту своїх автомобілів через його дорожнечу і нестачу грошей. Так, якщо середня зарплата працюючої людини в США становить близько 4810 доларів на місяць, багато водіїв отримують рахунки за ремонт близько 1000 доларів і більше. Це призводить до того, що 69% американських водіїв відкладають технічне обслуговування своїх транспортних засобів.

При цьому близько 33% автовласників витрачають на ремонт не більше 500 доларів. Однак така тенденція в США існує давно – американці частіше змінюють автомобілі і тому не витрачаються на їхнє регулярне обслуговування, а продають свої старі автівки на аукціонах в інші країни.

Найчастіше, жителі США зневажливо ставляться до заміни моторної оливи і рідин, ігнорують дивні шуми в двигуні, проблеми з гальмами, не змінюють гуму вчасно. У результаті це виливається в більш серйозний ремонт.

Згідно з даними опитування, середня вартість заміни КПП в автомобілі в США становить 2000 доларів, хоча фактично ця сума сягає 7000 доларів. Ще 53% власників недооцінили вартість заміни двигуна, оцінивши її в 3500 доларів, хоча фактична сума нерідко досягає 10 000 доларів. Навіть заміна гальмівних колодок, яка, на думку опитаних, має обійтися в 300 доларів, коштує сьогодні 800 доларів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!