Сім важливих речей, які мають бути у кожного автомобіліста у бардачку

0
383

Є в автомобілі дивовижний ящик із дивною назвою бардачок. Що в цій скриньці повинно зберігатися, щоб ви почували себе впевнено в дорозі? Ми підготували добірку речей, які обов’язково повинні бути у вашому бардачку:

Мультитул

Постійно возити із собою ящик із усіма інструментами незручно – вони займають багато місця. Краще мати в бардачку мультитул, який допоможе у разі якоїсь дрібної поломки. Цей багатофункціональний інструмент надасть у ваше розпорядження ніж, вилку, ножиці, викрутку та інші інструменти, які можуть знадобитися в дорозі.

Портативний пусковий пристрій

Якщо у вас у самий невідповідний момент сів акумулятор, то вам неодмінно допоможе портативний пусковий пристрій, який завдяки невеликим розмірам легко поміститься в бардачку. Він дозволить зарядити акумулятор навіть у тому випадку, якщо його показники знаходяться на нулі.

Зарядка для телефона

Автомобільна зарядка для телефону допоможе вам підтримувати зв’язок із рідними та близькими та не турбується, що може сісти батарея. Тому в бардачку завжди має бути автомобільна зарядка для мобільного телефону.

Вона працює від прикурювача при працюючому двигуні автомобіля. При цьому для використання зарядного пристрою знадобиться USB-адаптер.

Сонячні окуляри

Яскраве сонце може створити водієві серйозні проблеми. Тому в бардачку повинні обов’язково лежати окуляри від сонця.

Ліхтарик

Трапляються випадки, коли у темний час доби водію необхідно подивитися під капот машини. У таких випадках просто необхідний ліхтарик, який допоможе знайти та усунути поломку.

Атлас доріг

Буває, що у потрібний момент зник інтернет, або електронний гаджет розрядився. Тоді на допомогу прийде звичайна книжка із картками. Зазвичай такий атлас має компактні розміри та коштує недорого. У цьому він залежить від зв’язку, зарядки та інших зовнішніх чинників.

GPS-трекер для автомобіля

Якщо у вас у бардачку машини зберігається GPS-трекер, ви завжди будете в курсі того, де знаходиться автомобіль. Пристрій простий у використанні і має невеликі розміри. З ним у комплекті йде сім-карта, завдяки якій супутники мобільного зв’язку виявлять місце, де знаходиться автомобіль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

ПОШИРИТИ
Людина яка фанатіє від спортивних автомобілів і полюбляє грати у авмобільні ігри.