Головна Статті Чому необхідно перевіряти історію автомобіля перед покупкою

Чому необхідно перевіряти історію автомобіля перед покупкою

0
368

Якщо ви думаєте про покупку нового автомобіля, ви повинні знати про деякі процедури, перш ніж завершити угоду, і одна з них ознайомитися з історією автомобіля.

На жаль, цю інформацію не завжди так просто знайти, але є компанії, які спеціалізуються на наданні цієї послуги, поряд з оцінкою стану автомобіля. Виконавши кілька простих кроків, ви зможете отримати інформацію про те, де містяться всі необхідні дані про ваш майбутній автомобіль, щоб переконатися, що ви отримаєте вигідну угоду.

Чому важливо звертатися до історії автомобіля?

Купівля нового автомобіля вимагає великої уваги та турботи. Хоча це чудова угода для тих, хто не має грошей на покупку нової моделі, ця покупка може обернутися великою втратою, якщо ви не впевнені в історії авто. Деякі люди, які нічого не підозрюють, можуть купити автомобілі з прихованими дефектами або навіть потрапити на шахраїв, купивши автомобілі з підробленим пробігом або проблемами в документах. Отже, якщо ви хочете уникнути головного болю та фінансових втрат, поставтеся до оцінки автомобіля з необхідною уважністю.

Що потрібно перевірити?

Дізнайтеся, чи є штрафи та обмеження

Ви можете перевірити неоплачені штрафи і навіть перевірити, чи цей автомобіль був викрадений. Іншим допустимим запитом є оплата ліцензійного збору, що входить до обов’язкової страховки.

Перевірка всіх цих пунктів необхідна, оскільки передача може відбутися лише після повного усунення обмежень. Тобто, навіть не прострочені платежі IPVA повинні бути виплачені до продажу автомобіля.

Чи брала участь машина в ДТП у минулому

Також є можливість оцінити автомобіль та спробувати виявити деякі ознаки аварій. Наприклад, перевірте двері: чи правильно вони зачиняються і не дряпають кузов, чи вони збігаються з кузовом і чи немає відмінностей у тонах лакофарбового покриття. Повторіть процедуру перевірки співвісності також на бамперах, багажнику та капоті.

Крім пошуку ознак аварії важливо перевірити, чи не побувала машина в затопленні. Проаналізуйте запах усередині автомобіля та пошукайте сліди землі під сидіннями та килимами, на приладовій панелі та з боків дверей. Також слідкуйте за роботою електричних компонентів, оскільки вода ушкоджує електричні та електронні компоненти.

Завжди рекомендується взяти надійний механік для аналізу транспортного засобу. У нього більше досвіду, і він може помітити ознаки, які інакше ви б пропустили. Деякі майстерні та спеціалізовані компанії пропонують послугу техогляду, надаючи звіт про стан автомобіля.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!


Дякуємо!

Тепер редактори знають.