Що таке технічний огляд транспортного засобу і коли його потрібно проводити?

0
104

Купівля автомобіля завжди пов’язана зі значними витратами. На жаль, ціна самого автомобіля – це тільки початок витрат, які ми понесемо. Наступні – реєстраційні збори, можливий ремонт (якщо машина не нова) і, як не всі пам’ятають, техогляд. Проведення його на професійній діагностичній станції є умовою допуску автомобіля до роботи.

Коли необхідна перевірка машини?

Не всі знають про те, що періодичні технічні перевірки – не єдиний випадок, коли потрібно передати свій автомобіль диагносту. Якщо ми купуємо старий автомобіль в нашій країні або в інший, для того, щоб автомобіль був введений в експлуатацію, необхідно пройти реєстраційний огляд. Від цього обов’язку звільняються нові автомобілі, придбані у офіційного дилера. Щоб весь процес проходив гладко і законно, варто довіритися професіоналам.

Як проходить перевірка машини і скільки вона коштує?

В даний час реєстраційний чек оплачується до його проведення, і в разі негативного результату гроші не повертаються. Ціни можуть збільшуватися залежно від виконаних додаткових послуг, таких як заміна лампи розжарювання або установка фаркопа. Хід перевірки регістрацііон мало чим відрізняється від традиційного періодичного обстеження. Спочатку діагност оглядає кузов автомобіля і перевіряє наявність іржі або великих подряпин або тріщин на лампах і вікнах. Звичайно, все лампочки теж будуть перевірені. Замініть ті, які не працюють на сайті. Наступним етапом є діагностика ходової частини автомобіля – в підвісці або системі рульового управління не повинно бути люфту, а гальмівне зусилля повинне бути в допустимих межах. Шини на одній осі повинні мати однаковий протектор.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!