Топ-7 зимових автоаксесуарів

0
99

Підготовка автомобіля до зими – важлива частина життя кожного водія. Хоча, останнім часом основні турботи подібного роду надані сервісом. Але, ось як підібрати аксесуари для особистого транспорту? Про це і піде мова далі.

Топ-7 аксесуарів

Набір ланцюгів проти ковзання. Це важливі пристосування, які допоможуть поліпшити зчеплення будь-яких шин в складних дорожніх умовах. Найбільш часто вони застосовуються для проїзду крутих підйомів або зледенілих ділянок. Але, можуть надати допомогу в снігу і навіть бруду.
Ковдра-утеплювач для підкапотного простору. Даний аксесуар дозволяє скоротити час на прогрів двигуна після зупинки, фактично заощаджуючи час і паливо. Оптимально купувати модельні варіанти з пожежобезпечного матеріалу, адже температура мотора завжди висока, є ризик загоряння.
Набір щіток і скребків для очищення кузова автомобіля від снігу. Зазвичай у продажу є готові комплекти. Також можна зібрати індивідуальний випадок, коли це вигідніше і зручніше. Можна відразу придбати сумку прямокутної форми для зберігання даних речей в багажнику.
Кишеньковий размораживатель замків допоможе в найскладніших умовах. Рідко трапляється, що двері примерзли (наприклад, після миття або крижаного дощу), і немає можливості їх відкрити сигналізацією. Тоді доводиться застосовувати старий перевірені спосіб з поворотом ключа. Размораживатель випускається у формі флаконів з невеликим дозатором. Це дозволяє його носити прямо в барсетці або кишені теплої куртки.
Зарядний пристрій для АКБ. Навіть справний акумулятор може сісти в холодних умовах. Віддавати його кожен раз для реанімації електрику може виявитися занадто накладно. Вигідніше підібрати компактне з / у для батареї автомобіля. Процедуру зарядки можна проводити навіть вдома, це безпечно.
Силіконовий спрей має масу призначень. Безпосередньо перед морозами буває корисно обробити їм дверні прорізи з гумовими ущільнювачами. Це проста захід запобіжить їх примерзання. Також можна побризкати трохи силікону на електропроводку під капотом, що захистить її від окислення.
Термокружка для водія. Хоч даний предмет не має прямого відношення до автомобіля, але має практичне значення для «пілота». Зазвичай достатньо взяти посуд об’ємом приблизно 0.4 л, цього цілком достатньо. Буває досить один раз розщедритися на покупку – і потім можна всю зиму економити на напоях.
Ось такі аксесуари допоможуть пережити найлютіші морози. Рекомендуються всім автолюбителям до покупки!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!