Кілька порад, як заощадити на паливі

0
1147

Ці поради допоможуть знизити витрату палива, як бензину, так і дизеля, в далеких поїздках.

Не стане відкриттям, що стриманий стиль водіння допомагає істотно знизити споживання палива автомобілем. Радиться не робити різких маневрів, і тримати швидкість в межах 90-110 км / г.

Також варто відмовитися від різких стартів і тривалого прогріву мотора. Для прогріву досить пари хвилин роботи на холостих обертах.

Технічні несправності також підвищують витрату палива. Наприклад, зношені свічки запалювання, розтягнутий ремінь ГРМ, засмічені фільтри і ін.

Регулярний контроль стану шин допоможе заощадити як на щоденних міських поїздках, так і на тривалих поїздках за містом. Оптимальні показники тиску в шинах вказані в інструкції з експлуатації до авто.

10% водіїв, які використовують спеціальні присадки для зниження витрати палива, повідомляють про відчутної економії відразу після їх застосування. Під час використання тих присадок варто пам’ятати, що вони можуть кристалізуватися і забити фільтри і шланги паливної системи.

Не мало важливо використовувати правильне моторне масло. Дуже важливо заливати мастило відомих марок зі зниженою в’язкістю. В окремих режимах, цей спосіб допоможе заощадити до 5-10% палива.

Відзначається, що ці поради допоможуть заощадити 1-1,5 літра палива на 100 км. пробігу.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!