Експерти назвали переваги і недоліки сучасних автомобілів

0
392

Експерти перерахували переваги і недоліки сучасних автомобілів, розповівши про досягнення галузі. Вони відзначили, розробники прагнуть спростити життя водіям, але це в свою чергу може стати негативним фактором.

За більш ніж 100-річний період розвитку автомобілебудування конструктори зробили дуже великий крок вперед. Створено чимало допоміжних систем, але основні досягнення пов’язані з впровадженням в транспортні засоби електроніки. Тепер машини наповнені різними датчиками, що дозволяють виявляти будь-які поломки. Це сильно відрізняється від минулих десятиліть, коли водій міг експлуатувати автомобіль довгий час, не підозрюючи про несправності.

Ще один плюс нових досягнень – це рівень безпеки. Тепер круїз контроль не дасть перевищити швидкість, а різні камери і датчики допоможуть при парковці. Крім того, сучасні технології дозволяю зробити вихлопи менш шкодять. Істотно підвищився і рівень комфорту.

Проте, саме з впровадженням електроніки пов’язаний і головний мінус. Експерти відзначають, багато сильно на неї покладаються, а це не завжди благо, оскільки електронний блок управління може дати збій. Якщо ж трапиться поломка, водій не зможе відремонтувати транспортний засіб своїми силами. Не будуть доступні і сервіси для розваги, якщо мультимедійний центр не вдасться підключити до інтернету. Крім того, чим простіше стають машини, тим ширше вони поширюються і зростає обсяг вихлопних газів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.