Стало відомо, чому запис із відеореєстратора можуть не прийняти в поліції

0
775

Кожен відеореєстратор повинен володіти певним набором функцій, щоб його можна було використовувати для зйомки того, що відбувається в якості своєї правоти. І перевіряти ці функції потрібно ще до покупки, а не під час кріплення в машину.

Хороший відеореєстратор повинен володіти такими деталями: якісна картинка, хороший звук, відображення часу і дати на екрані дисплея. Якщо все це є, то можете бути спокійні.

Звук може знадобитися в тому випадку, якщо вам доведеться спілкуватися з представником поліції. З якістю запису відео і так все повинно бути зрозуміло. Чим вона якісніше, тим краще. Якщо на відео все буде розмито і незрозуміло, то жоден суддя не захоче приймати такий доказ до уваги. Тому ні в якому разі не можна економити на якості обладнання.

Дата і час обов’язково повинні бути налаштовані правильно. В інакшому випадку може вийти так, що на дворі 2021 рік, а на записі відзначений 2019. У співробітників правоохоронних органів можуть виникнути питання з цього приводу. Те ж саме стосується і часу. Невелика похибка в кілька хвилин не буде критичною, але і цього краще уникати.

І найголовніша порада – перед тим, як кріпити відеореєстратор на місце перевірте, чи дійсно він записує відео. Може бути таке, що на вигляд він якісний і всі функції працюють справно, але ось із записом можуть бути проблеми. Якщо все добре, то сміливо кріпіть девайс і ні про що не переживайте. Тепер ви в будь-якому випадку зможете довести свою невинність, якщо раптом щось станеться.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!