Експерти розповіли про головні ознаки капремонту мотора автомобіля

0
553
ремонт двигателей мерседес (Mercedes-Benz) ремонт автомобилей Mercedes-Benz покраска автомобилей Mercedes-Benz

Експерти розповіли про основні ознаки ремонту силового агрегату автомобіля при покупці на вторинному ринку.

Помітити сліди втручання фахівців можна на моторах будь-якого типу.

Чавунні двигуни встановлюються на багатьох транспортних засобах. Даний матеріал відрізняється підвищеною міцністю і зношується значно повільніше алюмінієвого.

У той же час такі мотори часто впадають перегріву, через що будь-яка несправність системи охолодження відразу ж відбивається на якості їх роботи. Крім того, циліндри в таких силових агрегатах служать до 400 тисяч кілометрів пробігу, після чого вимагають заміни.

Визначити наслідки капремонту двигуна з чавуну трохи складніше. Найголовнішою ознакою є його підозріла чистота. Під час експлуатації транспортного засобу на всіх деталях двигуна з’являється нагар.

Якщо вони виглядають практично як нові, то автомобіль точно проходив капітальний ремонт. Алюмінієві силові агрегати відрізняються мінімальною вагою і стійкістю до високих температур.

Завдяки властивостям металу навіть при перегріванні розширення мотора відбувається рівномірно, через що він служить довше. Про капітальний ремонт таких силових агрегатів можуть говорити характерні сліди від інструментів на місцях з’єднання деталей.

За словами фахівців, перед покупкою транспортного засобу на вторинному ринку краще відправитися на його діагностику. Досвідчені ремонтники відразу визначать реальний пробіг машини і розкажуть, скільки разів вона ремонтувалася.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!