Лайфхак на весну. Названо топ-4 якісні японські марки шин

0
197

Якщо потрібно купити шини для автомобіля, не важливо, на який сезон: на зиму, на літо – зверніть увагу на японські виробники.

Японські шини для України, можливо, більше підходять, ніж європейські. У японців бувають і сніг, і лід. В Європі – далеко не скрізь. Навіть «Нокіа» не завжди ідеально відповідає нашим умовам.

Я не хочу стверджувати, що все всюди погане, а японське – ідеал. Просто раджу придивитися.

Чотири виробника японських шин

« Bridgestone ». Це дивовижний виробник. У тому плані, що шини компанії відносяться до преміум-сегменту. Але коштують вони відносно недорого. Тобто, якщо враховувати якість, то ціна на покришки відмінна.

« Toyo» друга японська компанія, яка відноситься до преміуму. «Тойо» у любителів швидкості міцно асоціюються з гоночними покришками, які забезпечують хороше зчеплення з дорогою.

« DUNLOP ». Третя марка, яку варто розглянути. Шини, думаю, можна сміливо відносити до бюджетних. І добре, що серед японських виробників покришок є компанія, яка випускає щось недороге. Теж користувався шинами «Данлоп». Скажу, що зимові покришки у виробника просто ідеальні. Їздив 4 сезони. Почало випадати шипи. І тільки після цього я вирішив доглянути собі нові покришки. Літні шини від компанії – гірші якістю. Але все компенсується ціною. Звичайно, в покришках головне – це безпека і надійність, а не ціна. Але, коли бюджет обмежений, доводиться шукати золоту середину.

І на кінець – « Yokohama ». Теж не дуже дорогі. Служать довго, забезпечують хороше зчеплення з дорогою. Автомобілісти хвалять даного виробника за низький рівень шуму покришок, при відносно низькій вартості. Однак на бездоріжжі і при поганій погоді показують себе «не дуже». Для їзди по міських дорогах відмінний варіант!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!