Названо топ-3 помилки водіїв, які призводять до появи іржі на кузові

0
274

Багато водіїв навіть не здогадуються, що певними діями провокують появу іржі на кузові транспортного засобу. Фахівці перерахували три головні помилки автовласників, через які нерідко виникає корозія.

Власники автомобілів бюджетного сегмента часто намагаються модернізувати свій транспортний засіб. Наприклад, багато хто з них намагаються впоратися з поганою шумоізоляцією. Для цього водії обробляють зовні колісні арки мастикою. Однак часто вони не готують машину до даної процедури, що є помилкою. Поверхня нанесення необхідно попередньо очистити і знежирити, в іншому випадку виникнення іржі в цих місцях не вдасться уникнути. Причому, помітити її можна тільки тоді, коли в арці вже утворився наскрізний отвір.

Не слід також встановлювати саморобний захист на двигун, оскільки він призводить до порушення повітряного обміну в підкапотному просторі. У цьому випадку на захист і підрамнику накопичується бруд і реагенти, які провокують корозію, яка виявляється тільки через пару років.

Не варто обклеювати кузовні деталі вініловою плівкою без їх попередньої підготовки. Перед процедурою автомобіль в обов’язковому порядку відмивають, на комплектуючі наносять спеціальний склад, знімають їх і тільки потім наклеюють плівку. Якщо технологія порушена, то під нею відбувається процес окислення металу, який за термін служби вінілу просто зіпсує деталь, тому доведеться проводити її заміну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!