Названо 5 найкращих авто з великим пробігом

0
922

Багато страются уникати покупку автомобілів з великим пробігом. Вважатися, що такі авто вже порядком зношені і новий власник стане постійним клієнтом на СТО. Саме тому більшість бажаючих купити машину насамперед звертають увагу на нові авто. Однак, таке твердження справедливо не для всіх. Адже існують машини здатні надійно служити своєму власникові навіть після того, як “намотали” на колеса багато кілометрів доріг.

Про це пише ” Твоя Машина “.
Такі авто перевірені дорогою. Та й коштують зазвичай значно дешевше, ніж такі ж моделі в новому виконанні.
Отже, які авто з великим пробігом найнадійніші?

Фахівці змогли назвати 5 моделей автомобілів побували у вжитку. Названі автомобілі проявили себе, як надійні і довговічні.

Приємно, що технічне обслуговування таких авто не підриває фінансову спроможність власника. Особливо варто відзначити, що, як правило, перераховані машини зберігають свою надійність навіть після того, як наїздили досить значний кілометраж.

Наш список відкриває Toyota Camry

Цей японський автомобіль особливо добре себе проявив в кузові XV40. Власник отримає привабливу машину, з підвищеним комфортом, досить просту, але надійну.

Дані автомобілі затребувані вже тривалий час. Її власники рідко стають клієнтами СТО, обмежившись плановими оглядами.

Далі йде Toyota Rav4

Особливу славу у даного авто здобули підвіска і коробка передач. Автомобіль в змозі проїхати десятки тисяч кілометрів. При гарному догляді двигун об’ємом 2,4 літра і потужністю 150 кінських сил також вважається досить ресурсним.

Subaru Forester

Конструкція двигуна вважається надійною. Двигун об’ємом 2 літри проходить до 250 тисяч кілометрів. Не викликає нарікань і автоматична коробка на 4 ступені.

Американський Ford Fusion

Помірна ціна і підвищена безпека само по собі приємне поєднання. Великий зазор над дорогою і просторий салон доповнюють враження. Дані авто вважаються надійними навіть маючи вражаючий вік в 20 років. Двигун об’ємом 1,6 літра, механічна коробка передач і надійна підвіска роблять авто вдалим вибором.

Honda CR-V

Даний автомобіль без проблем проходить не менше 300 тисяч кілометрів. Зміст автомобіля не зашкодить сімейному бюджету. Двигун і коробка передач не приносять проблем.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!