Названо кращі автомобілі з пробігом для великої родини

0
1975

Раніше автоексперти розповіли про недорогі нові авто в Україні, тепер же з’явився список кращих автомобілів з пробігом для великої родини.

Про це пише Аuto Еxpress.

Skoda Superb

Хетчбек Superb – один з найкрасивіших і практичних сімейних авто. Він існує з 2015 року, але модельний ряд було оновлено в 2019 році. Технологічні овлення включали в себе наявність матричних світлодіодних фар і адаптивного круїз-контролю. Останній Superb також має ряд високотехнологічних інформаційно-розважальних систем.

Toyota Prius

Prius – це просто відмінний сімейний автомобіль, дешевий в експлуатації. Він повністю відповідає фантастичній надійності Toyota і добре виглядає. Комбінація ефективного 1,8-бензинового двигуна з гібридним самозарядним акумулятором означає, що акуратно керований Prius може забезпечити економічність, аналогічну дизельному конкуренту, але з набагато меншими викидами. Автомобіль радує просторим багажником і зручним салоном.

Volkswagen Passat

Може, він і виглядає врівноваженим і консервативним, але відрізняється вишуканою якістю, і в ньому досить технологій, щоб змагатися з більш престижними конкурентами. Крім того, Volkswagen Passat дуже просторий, а інтер’єр створює по-справжньому приємну атмосферу завдяки добре продуманому дизайну і високоякісній збірці. Всі Passat надзвичайно зручні в управлінні і є чудовими автомобілями для далеких поїздок.

Mazda 6

Mazda 6 дуже комфортна в управлінні, вона поєднує в собі спортивну керованість з ефективними і потужними силовими агрегатами. В авто достатньо місця для п’яти дорослих, а також їх багажу. Серед плюсів – затишна кабіна, 7-дюймовий сенсорний екран в стилі планшета в центрі приладової панелі, клімат-контроль, датчики паркування і дзеркала з електроприводом.

Citroen Grand C4 Picasso / Grand Space Tourer

Сім’ї, яким потрібний практичний внутрішній простір, будуть вражені кабіною цього авто і особливо складним сидінням, яке є одним з найпростіших у використанні. Лінійка двигунів складається з ефективних дизельних і бензинових двигунів, останній включає 1,2-літровий трициліндровий турбонаддув, який на диво добре відповідає всім вимогам завдяки 129 к.с.

Hyundai Ioniq

Модель випускається в трьох варіантах, при цьому основний – самозарядний гібрид. Також є гібрид, що підключається (PHEV), і повністю електрична версія. Всі три моделі Ioniq становлять серйозну конкуренцію аналогічним моделям Prius, але відносно велика батарея ємністю 8,9 кВтг в Ioniq PHEV дає йому фору в економічності.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!