Названо топ-8 кращих хетчбеків з пробігом

0
3489

Раніше з’явився список авто, які які не бояться розбитих доріг, морозів і снігових заметів, тепер же автоексперти назвали 8 кращих хетчбеків з пробігом.

Про це пише Аuto Еxpress.

1. Skoda Octavia

Octavia відрізняється універсальністю і ефективністю. Це ідеальна і практична покупка уживаного автомобіля. У неї великий 590-літровий багажник, величезний простір на задніх сидіннях і ефективний дизайн приладової панелі.

2. Volkswagen Golf Mk7

Нещодавно вийшла нова модель Volkswagen Golf, однак Mk7, яка з’явилася раніше, можливо, навіть краще, ніж нова, і тепер доступна за чудовою ціною, якщо ви купуєте вживаний автомобіль. Існує великий вибір двигуна і коробки передач. Експерти радять вибирати 1,0- або 1,5-літровий двигун TSI, оскільки він ефективний, тихий і простий в управлінні.

3. Ford Focus

Ford Focus – чудовий вибір вживаного хетчбека, у нього швидке і чуйне рульове управління, потужні двигуни, зручне, але кероване шасі і прекрасна механічна коробка передач. Версії EcoBoost забезпечують хорошу економію палива. Focus зручний і досконалий на швидкості, він відмінно працює незалежно від того, якою дорогою ви подорожуєте.

Ще 5 кращих б/в хетчбеків

  • Vauxhall Astra
  • SEAT Leon
  • Kia Ceed Mk2
  • Renault Megane
  • Mazda 3

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!