Які нові моделі авто представили в Україні за 2020 рік

0
1330

Епідемія коронавірусу і карантин вплинули на авторинок України в 2020 році і продажу нових авто трохи знизилися. Проте, за рік, що минає в нашій країні дебютувало чимало нових моделей. Автопортал відібрав основні новинки 2020 року в Україні.

Aston Martin

Новий Aston Martin DBX офіційно продається в Україні за ціною від 7,2 млн. гривень. Перший кросовер Астон Мартін відрізняється розкішним салоном і багатою комплектацією, а під його капотом – 4,0-літровий 550-сильний V8 твін-турбо від Mercedes-AMG.

Audi

Лінійку Audi Q3 розширив купеподібний варіант Sportback динамічним профілем і розширеною комплектацією. Кросовер Ауді доступний з бензиновими турбомоторами об’ємом 1,5 л (150 к. с.) І 2,0 л (180 к. с.). Є версії Audi Q3 Sportback з переднім і повним приводом.

Варіант Sportback отримав і електромобіль Audi e-tron. Його два електромотора розвивають 408 к. с., а запас ходу складає 440 км.

У 2020 році в Україні також приїхали заряджені Audi RS6, RS7 і RS Q8 з 4,0-літровою турбированной вісімкою потужністю 600 л. с. До слова, Audi RS Q8 – найшвидший кросовер на Нюрбургринзі.

Bentley

Новий Bentley Flying Spur – один з найдорожчих седанів на українському ринку. Автомобіль став більшим і просторішим. На вибір запропоновано 4,0-літровий турбований V8 на 550 к. с. і 635-сильний W12 об’ємом 6,0 л.

Bentley Bentayga пройшов оновлення – у нього нові передня і задня частина, а в салоні з’явилися віртуальна приборка і великий тачскрін. Поки в Україні запропонована тільки 4,0-літрова версія, а ось варіант з W12 з’явиться пізніше.

BMW

BMW 2 Series Gran Coupe – найкомпактніший седан німецької марки. Передньопривідна модель С-класу побудована на платформі хетчбека 1 Series і привертає стрімким дизайном. Топова версія M235i отримала 306-сильний турбомотор.

Також в Україні з’явилися купе і кабріолет BMW 4 Series з дуже нестандартним дизайном передньої частини. Доступні для замовлення і заряджені BMW M3 і M4, причому тепер їх пропонують у двох варіантах – стандартному 480-сильному і Competition потужністю 510 к. с.

Citroen

Citroen C3 пройшов плановий фейсліфтінг. Модель 2020 року впізнається за зміненою передній частині з діодним оптикою, а в салоні встановлені нові сидіння. Новий Citroen C3 в Україні доступний з 1,2-літровими бензиновими двигунами потужністю 82 і 110 к. с.

DS

Другою моделлю в українській лінійці французького преміум-бренду став компактний кросовер DS3 Crossback. У автомобіля авангардний дизайн і нестандартне оформлення інтер’єру, а ще дуже небідні варіанти комплектації. На нашому ринку доступні версії з 1,2-літровими бензиновими турбомоторами на 130 і 155 к. с. і 1,5-літровим 130-сильним турбодизелем.

FAW

Лінійка кросоверів китайського концерну FAW поповнилася вельми стильною моделлю – FAW X80. В основі паркетника лежить платформа платформі Мазди 6 першого покоління. Передній привід і бензиновий дволітровий мотор безальтернативні – вибрати можна тільки тип трансмісії.

Ford

Ford в 2020 році привіз в Україну два нових кросовера. Третє покоління Ford Kuga підросло в розмірах і стало елегантнішим на вигляд. Салон кросовера просторіший, а багажник виріс до 556 л. На вибір запропоновано 1,5-літровий бензиновий турбомотор, а також турбодизелі об’ємом 1,5 л (120 к. с.) І 2,0 л (190 к. с.).

Відроджений Ford Puma – тепер не купе, а компактний кросовер на платформі Fiesta з яскравим дизайном і непоганий керованістю. В Україну привезли кілька багато оснащених версій, а ось двигун поки тільки один – 1,0-літровий бензиновий з турбонаддувом потужністю 125 л. с.

Honda

Новий Honda Jazz приїхав в Україну виключно в гібридному виконанні. Модель В-класу оснащена силовою установкою потужністю 97 к. с. і витрачає в середньому всього 2,4 л / 100 км. Крім стандартного Jazz також запропонований варіант Crosstar з позашляховим пластиковим обвісом.

Hyundai

Під кінець року в нашу країну приїхала Hyundai Elantra нового покоління. Седан став трохи крупніше, а в дизайні на зміну плавним лініях прийшли межі. У салоні з’явилася віртуальна приборка. Як і раніше, для Hyundai Elantra в Україні можна вибрати бензинові двигуни об’ємом 1,6 л (127 к. с.) І 2,0 л (152 к. с.).

Крім Elantra, Hyundai представили оновлені Accent, i30 і Santa Fe, причому кросовер зазнав серйозну модернізацію із заміною частини кузовних панелей і торпеди в салоні.

JAC

Компактний кросовер JAC S4 вигідно відрізняється від інших моделей китайської фірми оригінальною зовнішністю, стильно оформленим інтер’єром і багатим оснащенням. Півторалітровий турбомотор паркетника йде в парі з «механікою» або варіатором, але повним приводом обділений.

Jetour

У 2020 році в Україні навіть прийшов новий бренд. Jetour – підрозділ Chery, а його дебютна модель – семимісний кросовер X70. Модель відносно недорога (від 498 тис. гривень), але вже в базі отримала панорамний дах, камери кругового огляду і електропривод багажника. Під капотом – 1,5-літровий 147-сильний турбомотор.

Kia

Kia XCeed – позашляхова версія хетчбека Ceed. Втім, від побратима новачок відрізняється не тільки збільшеним кліренсом і пластиковим обвісом – дизайн вийшов яскравішим. Пропонують Kia XCeed з 1,4-літровим 140-сильним турбомотором.

Land Rover

Land Rover Defender – одна з найцікавіших новинок року. Відроджений позашляховик втратив раму, але від цього не став менш здатним на бездоріжжі. До того ж, автомобіль став комфортнішим і отримав цілий набір сучасних технологій. На вибір доступні бензинові та дизельні двигуни з турбонаддувом потужністю від 200 до 400 к. с.

Mazda

Кросовер Mazda CX-30 зайняв нішу між моделями CX-3 і CX-5. На українському ринку модель запропонована тільки з 2,0-літровим 150-сильним двигуном, доповненим помірною гібридною установкою і системою відключення циліндрів. Автомобіль цікавий в управлінні і багато укомплектований. 

Mercedes-Benz

Німецька марка в 2020 році здивувала цілим розсипом новинок, а найважливішою з них став седан Mercedes-Benz S-Class W223, який приїхав в Україну під кінець року. Новий флагман традиційно розкішний, комфортабельний і багато оснащений. У салоні з’явився великий тачскрін, а оснащення поповнилося повнокерованим шасі. Поки в реченні тільки 3,0-літрові версії – 435-сильна бензинова і дизельні потужністю 286 і 330 к. с.

Приймають в Україні замовлення і на новий Mercedes-Maybach GLS. Топова версія GLS комплектується 557-сильним V8 твін-турбо. Примітно, що автомобіль чотиримісний: на другому ряду встановлені індивідуальні крісла з електроприводом, вентиляцією і масажем. Оснащення включає пневмоподвеску з функцією сканування дороги.

Mercedes GLE Coupe другого покоління став елегантніше і просторіше всередині. У салоні з’явилася віртуальна приборка, розширено і перелік систем безпеки. На вибір запропоновано бензинові і дизельні двигуни потужністю 272-612 л. с.

В Україні також приїхало оновлене сімейство Mercedes E-Class – седан, універсал і версія підвищеної прохідності All-Terrain. Запропоновано і новий Mercedes-Benz GLA другого покоління. Кросовер змінився зовні і тепер не нагадує піднятий хетчбек A-Class. Внутрішній простір збільшено, а обсяг багажника виріс до 435 л.

Крім того, на його платформі побудований новий семимісний Mercedes-Benz GLB з більш незграбним дизайном і великим внутрішнім простором. Обидві моделі доступні з бензиновими і дизельними двигунами потужністю 136-306 л. с., а в GLA є ще й версії від AMG на 387 і 421 л. с.

Електромобіль Mercedes EQC також надійшов у продаж. Кросовер оснащений двома моторами загальною потужністю 408 л. с. Запас ходу електрокара – 450 км, а розгін до сотні займає 5,1 с.

Opel

Новий Opel Corsa відрізняється стильним молодіжним дизайном. Хетчбек В-класу підріс в розмірах і став просторіше всередині. Суттєво розширено комплектація моделі. В Європі вже запропонована навіть електрична версія Opel Corsa, а на українському ринку поки доступні 1,2-літрові бензинові двигуни потужністю 75 і 130 к. с.

Peugeot

Кросовер Peugeot 2008 другого покоління істотно більшими попередника і набагато яскравіше на вигляд. У салоні з’явилася нестандартна віртуальна панель приладів з тривимірною графікою. Новий Peugeot 2008 в Україні пропонують з 1,2-літровими бензиновими турбомоторами на 130 і 155 к. с., а також з 1,5-літровим 130-сильним турбодізеле. 

Під кінець року оголосили ціни і на оновлений Peugeot 3008. Кросоверу змінили дизайн, а в салоні з’явився збільшений тачскрін. На перших порах доступні 2,0-літрові турбодизелі потужністю 150 і 180 к. с.

Renault

Renault Arkana – одна з найважливіших новинок 2020 року. Важливим є той факт, що кросовер Рено збирають в Україні – на Запорізькому автозаводі. Arkana побудована на платформі Дастера, але виглядає набагато елегантніше, багато оснащена і доступна з 1,33-літровим 150-сильним турбомотором. 

SEAT

Оновлений кросовер SEAT Ateca став дуже схожий на флагманський Tarraco і навіть обзавівся недоступним для старшого брата обігрівом керма. Крім того, паркетник хизується світлодіодним оптикою вже в «базі» і віртуальної панеллю приладів Digital Cockpit, доступною в якості опції.

Skoda

Нова Skoda Octavia A8 вже доступна з кузовами ліфтбек і універсал. Автомобіль став більший і набагато багатше оснащений. З’явилися цікаві нововведення на зразок віртуальної панелі приладів. В Україні для Octavia запропоновані бензинові турбомотори об’ємом 1,4 і 1,5 л, причому однакової потужності – 150 к. с. Втім, 1,5-літровий двигун доповнений гібридною установкою.

Skoda Kamiq – найкомпактніший кросовер чеської марки. Для своїх розмірів автомобіль досить місткий і має немаленьким 400-літровим багажником. Побудований він на платформі хетчбека Scala і використовує його двигуни – 1,5-літрову 150-сильну турбочетверка і 1,6-літровий турбодизель потужністю 116 к. с.

Suzuki

Новий Suzuki Ignis – одна з небагатьох моделей А-класу в Україні. У нього немаленький (180 мм) дорожній просвіт, а ще це найдоступніший гібрид на нашому ринку (від 483 900 гривень). Силова установка складається з 1,2-літрового бензинового двигуна і електромотора.

Toyota

В Україні в 2020 році прибув новий Toyota Highlander. Сімейний кросовер переїхав на більш сучасну платформу, а його дизайн став більш м’язистим. Внутрішній простір збільшено, а комплектація стала багатшою. Кросовер Тойота пропонують з перевіреним 3,5-літровим V6 потужністю 249 к. с.

Нова Toyota Yaris в Україні продається виключно в гібридної модифікації. Бензинова 1,5-літрова четвірка і електромотор сумарно видають 115 к. с. У Yaris свіжий дизайн та розширена комплектація з безпеки.

Крім того, з’явився оновлений пікап Hilux зі зміненим дизайном передньої частини і більш потужним 2,8-літровим турбодизелем на 204 к. с.

Volkswagen

Новий Volkswagen T-Cross нарешті добрався до України. Це найменший кросовер Фольксваген довжиною трохи більше 4 м, але при цьому у нього пристойний (455 л) багажник. На нашому ринку запропоновані бензинові турбомотори об’ємом 1,0 л (115 к. с.) І 1,5 л (150 к. с.). Всі версії отримали 7-ступечнатий робот з двома зчепленнями.

Також під кінець року запропонували оновлений Volkswagen Tiguan з оновленим дизайном і нової мультимедіа в салоні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!