5 найнадійніших і найдешевших авто, які себе відмінно зарекомендували (фото)

0
2607

Часто можна почути думку, мовляв тільки дорогі моделі відомих автомобільних компаній можуть бути надійними. Насправді, в цих словах лише частина правди. Багато бюджетні авто можуть похвалитися великим рівнем надійності, зважаючи на свою невибагливості в обслуговуванні і експлуатації. І що не менш важливо, такі автомобілі часто набагато простіші в ремонті. Часто це і більш дешеві запчастини, і більш простий ремонт. Сьогодні ми поговоримо про п’ятірку недорогих, але надійних машин в Україні.

Renault Sandero

Француз Renault Sandero, можна сказати, є молодшим братом більш популярного Renault Logan. Однак, відмінності між ними обмежуються формою кузова і трохи іншим оформленням в салоні. Що важливіше, в плані технічному наш Sandero повністю ідентичний Renault Logan. Важливою перевагою авто є його кузов хетчбек. Що буде плюсом для величезної кількості власників. Ціни на авто стартують від 270 тис. грн.

VW Polo седан

VW давно зарекомендували себе надійністю своїх автомобілів, і VW Polo седан не став винятком. Авто на ринку з 2015 року, і за цей час впала в око багатьом автолюбителям. Власники відзначають сувору зовнішність кузова, а так само якісно виконаний салон. Серце машини-двигун-може похвалитися невибагливістю і економічністю. Це не  жарт, але комбінована витрата дорівнює 6,5-7 л., на сотню кілометрів. Вартість автомобіля же складе від 250 тис. грн.

Skoda Octavia

Говорячи про технічну частину автомобіля, слід зазначити мотор 1.6, який вже встиг добре зарекомендувати себе. А якщо заводити мову про надійність, то слід згадати, що Skoda Octavia стала провідним транспортним засобом для таксі. Чим не показник надійності автомобіля? Ціни на цю модель стартують з позначки в 500 тис гривень.

Hyundai Solaris

Замість будь-яких слів про Hyundai Solaris говорить його популярність. Цей автомобіль, по праву, можна вважати народним. З його популярності випливають відразу два вагомих плюса. По-перше, запчастини на Solaris можна знайти практично скрізь. А по-друге, цей автомобіль навчилися добре ремонтувати як в сервісних центрах, так і на приватних СТО. Крім такого багатого переліку технічних переваг, Solaris має вкрай вдалим дизайном кузова, який підійде як молодим сім’ям, так і водіям-одинакам.

KIA Riо

Ще один представник корейського автопрому, який завоював любов в Україні. Автомобіль заслужив статус “Улюбленець Дам”, за частий вибір представницями прекрасної статі саме цього авто. Власники відзначають комфорт у використанні автомобіля і чудове виконання салону. Автомобіль був спроектований для їзди в місті, тому витрата палива не складе більше 8,2 літрів на 100 км, а невеликий кузов дозволить без проблем паркуватися в місті. Ціна за нову KIA Riо складе 400 тис. грн.

Як Ви можете помітити, більшість автомобілів з хорошим співвідношенням надійності і ціни користуються популярністю у автолюбителів в Україні. Але ніколи не варто забувати просту істину: «Всі хороші машини популярні, але не всі популярні машини хороші».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.