5 найнадійніших і найдешевших авто, які себе відмінно зарекомендували (фото)

0
2608

Часто можна почути думку, мовляв тільки дорогі моделі відомих автомобільних компаній можуть бути надійними. Насправді, в цих словах лише частина правди. Багато бюджетні авто можуть похвалитися великим рівнем надійності, зважаючи на свою невибагливості в обслуговуванні і експлуатації. І що не менш важливо, такі автомобілі часто набагато простіші в ремонті. Часто це і більш дешеві запчастини, і більш простий ремонт. Сьогодні ми поговоримо про п’ятірку недорогих, але надійних машин в Україні.

Renault Sandero

Француз Renault Sandero, можна сказати, є молодшим братом більш популярного Renault Logan. Однак, відмінності між ними обмежуються формою кузова і трохи іншим оформленням в салоні. Що важливіше, в плані технічному наш Sandero повністю ідентичний Renault Logan. Важливою перевагою авто є його кузов хетчбек. Що буде плюсом для величезної кількості власників. Ціни на авто стартують від 270 тис. грн.

VW Polo седан

VW давно зарекомендували себе надійністю своїх автомобілів, і VW Polo седан не став винятком. Авто на ринку з 2015 року, і за цей час впала в око багатьом автолюбителям. Власники відзначають сувору зовнішність кузова, а так само якісно виконаний салон. Серце машини-двигун-може похвалитися невибагливістю і економічністю. Це не  жарт, але комбінована витрата дорівнює 6,5-7 л., на сотню кілометрів. Вартість автомобіля же складе від 250 тис. грн.

Skoda Octavia

Говорячи про технічну частину автомобіля, слід зазначити мотор 1.6, який вже встиг добре зарекомендувати себе. А якщо заводити мову про надійність, то слід згадати, що Skoda Octavia стала провідним транспортним засобом для таксі. Чим не показник надійності автомобіля? Ціни на цю модель стартують з позначки в 500 тис гривень.

Hyundai Solaris

Замість будь-яких слів про Hyundai Solaris говорить його популярність. Цей автомобіль, по праву, можна вважати народним. З його популярності випливають відразу два вагомих плюса. По-перше, запчастини на Solaris можна знайти практично скрізь. А по-друге, цей автомобіль навчилися добре ремонтувати як в сервісних центрах, так і на приватних СТО. Крім такого багатого переліку технічних переваг, Solaris має вкрай вдалим дизайном кузова, який підійде як молодим сім’ям, так і водіям-одинакам.

KIA Riо

Ще один представник корейського автопрому, який завоював любов в Україні. Автомобіль заслужив статус “Улюбленець Дам”, за частий вибір представницями прекрасної статі саме цього авто. Власники відзначають комфорт у використанні автомобіля і чудове виконання салону. Автомобіль був спроектований для їзди в місті, тому витрата палива не складе більше 8,2 літрів на 100 км, а невеликий кузов дозволить без проблем паркуватися в місті. Ціна за нову KIA Riо складе 400 тис. грн.

Як Ви можете помітити, більшість автомобілів з хорошим співвідношенням надійності і ціни користуються популярністю у автолюбителів в Україні. Але ніколи не варто забувати просту істину: «Всі хороші машини популярні, але не всі популярні машини хороші».

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!