5 найкращих китайських кросоверів

0
3313

Наша добірка п’яти кращих китайських кросоверів почнеться з JAC iEV7S. Міський автомобіль оснащений синхронним електродвигуном, який в піку видає 115 кінських сил. Новинка може розганятися з місця до сотні за дванадцять секунд. Акумулятор на 39 кіловат-годин з рідинним охолодженням дозволить проїхати без підзарядки до 280 кілометрів, спеціальна швидка зарядка зможе заповнити заряд батареї приблизно за одну годину. А при використанні побутової розетки процес займає аж дванадцять годин. Ця модель забезпечує системи стабілізації, круїз-контроль, світлодіодну основну оптику, цифрову приладову панель і восьмидюймовий мультимедійний сенсорний екран.

Друге місце в топі китайських автомобілів займає Cherry XCeed TXL. Середньо розмірний кросовер, довжиною майже п’ять метрів з колісною базою в двісті. В основі новинки, двигун об’ємом 1 і 6 літрів від турбо-четвірки потужністю 86 кінських сил. Повний привід і дві муфти зчеплення. Передні сидіння з електро регулюванням, панорамний дах, величезну мультимедійну систему.

Наступний кросовер GAC GN8. Мінівен преміум-класу, довжиною більше п’яти метрів. Машина з трьохрядний салоном має два окремих капітанських крісла в центральному ряду. Кросовер має два панорамних вікна, клімат-контроль, а також планшети, медіа-комплекси. Під капотом новинки дволітровий турбо мотор, розвиває сто дев’яносто кінських сил. Шести ступінчастий автомат.

Далі йде купе-кросовер Geely FY11. Автомобіль видає 238 кінських сил. Вісім швидкісних автоматів, автомобіль розганяється до 100 кілометрів на годину за 6,8 секунд. Салон оброблений шкірою, є цифрова приладова панель і акустика від ios.

П’яте і підсумкове місце в топі китайських кросоверів займає GAC GS5. Автомобіль пропонує нам безальтернативний бензиновий трициліндровий турбо мотор об’ємом півлітра, потужністю сто тридцять сім кінських сил. Комплекс включає в себе систему розподілу гальмівної сили, два ряди сидінь з вентиляцією, а також клімат-контроль.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!