Інструктор з водіння розповів, як за допомогою тенісного м’яча загнати авто у гараж

Час читання: < 1 хв.
0
Інструктор з водіння розповів, як за допомогою тенісного м'яча загнати авто у гараж

Для автомобілістів-початківців, які ще не відчувають впевненості під час паркування в гаражі, тенісний м’яч може стати відмінним помічником. Інструктор з водіння розповів про лайфхака, який допоможе “загнати” машину в гараж, не пошкодивши бампер.

Що ще відомо

Як повідомляє експерт, тенісний м’яч у гаражі виконує практичну функцію — він стає своєрідним індикатором, який показує, коли ТЗ досягло оптимального положення. Коли водій під’їжджає до стіни гаража, м’яч торкається лобового скла або капота в той момент, коли машина знаходиться на потрібній відстані від стіни. Це запобігає ризику того, що водій припаркується надто близько.

Установка такого паркувального індикатора – справа проста і не потребує особливих навичок. Насамперед потрібно прив’язати м’ячик до мотузки, інший кінець якої буде закріплений на стелі гаража за допомогою гака. Важливо правильно відміряти висоту конструкції та її відстань до краю гаража. В ідеалі м’яч повинен торкатися авто, коли він знаходиться на безпечній відстані від стіни.

Реклама

Тепер не потрібно постійно виходити з машини, щоб перевірити відстань до стіни – можна зосередитись на процесі паркування. Це не тільки спростить завдання, а й заощадить час і, що важливо, нерви. Крім того, такий метод підходить для будь-яких автомобілів, незалежно від їх розмірів. Достатньо так паркуватися кілька тижнів і з’явиться точне розуміння, коли потрібно натискати на гальмо, паркуючи машину в гаражі. Після цього можна знімати мотузку з м’ячиком.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!