Автоексперти назвали три предмети, які найбільше дратують поліцейських

Час читання: < 1 хв.
0
Автоексперти назвали три предмети, які найбільше дратують поліцейських

Незважаючи на те, що в поліції встановлено внутрішні норми та правила, що регулюють поведінку співробітників держслужби на дорогах, забороняють виявляти надмірну агресію, деякі поліцейські зазнають складнощів при контролі емоцій. Експерти виділили три предмети в автомобілі, які можуть спричинити не найпозитивнішу реакцію з боку працівника поліції.

Що ще назвали автоексперти

Насамперед це стосується відеореєстратора. Він несе практичну користь для водія, дозволяє зареєструвати те, що відбувається на дорогах, проте також пише звук і може зареєструвати помилки співробітника держслужби, а іноді й порушення закону з боку поліцейського, який спілкується з автовласником. Часто трапляється, що співробітники держслужби бачачи, що ведеться відеозапис, можуть розпочати ретельнішу перевірку документів автовласника та виявлення навіть найнезначніших порушень.

Радар-детектори також викликають роздратування, оскільки, незважаючи на те, що вони не заборонені, вони мають пряме призначення для виявлення пасток, встановлених співробітниками поліції. Таким чином, ці пристрої призначені для уникнення відповідальності за порушення ПДР водіями.

Реклама

Негативну реакцію викликають також яскраві наклейки, розміщені на автомобілях, які можуть мати непристойний зміст, або написи з провокаційним або образливим змістом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!