Розкритий лайфхак, як очистити скло машини від льоду без скребка

0
59

З приходом зими перед автомобілістами країни знову постало традиційне питання щодо очищення скла машини від криги.

Ми вже розповідали про те, як можна ефективно і без великих витрат розтопити лід, що перекриває огляд з крісла водія. Але зваблюватися з цього приводу все ж таки не варто, адже намисто, що відлипло від поверхні, все одно доведеться чимось зчищати, якщо двірники з цим не впораються. На цей випадок підійде скребок, але як бути якщо його немає?

В екстрених випадках, коли необхідно швидко очистити скло машини від льоду, можна застосувати дуже простий лайфхак, використовуючи як скребок один підручний засіб.

Йдеться про звичайну пластикову картку. Сьогодні, коли санкції фактично позбавили власників певного виду смартфонів можливість оплачувати покупки технологією NFC, без банківських карток у країні майже ніхто не ходить. А це означає, що така мапа завжди під рукою.

Але якщо банківську картку використовувати страшно, адже вона в процесі чищення може зламатися або просто не хочеться, то підійде будь-який пластик, включаючи бонусні або подарункові картки.

Під рукою немає ні того, ні іншого? На цей випадок існує варіант зіскребти льоду зі скла за допомогою старого компакт-диска.

Важливий нюанс – ніколи не використовуйте як скребок жодні металеві або скляні предмети. Вони здатні залишити на прозорих поверхнях автомобіля глибокі подряпини. І пам’ятайте, чисте скло – запорука вашої безпеки за кермом.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!