Топ-5 несправностей в автомобілі спричиняє неякісне пальне

0
230

Ціни на бензин зростають, і не дивно, що багато хто шукає способи заощадити на заправці. Однак вибір дешевшого палива на сумнівних АЗС може виявитися дорогою помилкою. Експерти розповіли про несправності автомобіля, які можуть виникати через використання неякісного бензину.

Обираючи сумнівні заправки, найчастіше водій отримує суміш неякісного бензину із залишками палива, виробленого на нафтопереробному заводі. Сюди можуть входити незрозумілі присадки, бруд та інші домішки, що потрапляють у паливну систему автомобіля. Наслідки починаються з бензонасоса, де швидко засмічується сіточка фільтра. Паливний насос, який відповідає за створення потрібного тиску, працює на межі своїх можливостей і в таких умовах може вийти з ладу вже через кілька місяців.

Низькоякісний бензин може призвести до катастрофи форсунки автомобіля. Лише пара заправок на сумнівних заправках може призвести до їх виходу з ладу. Точні і правильно налаштовані компоненти форсунок починають руйнуватися, що впливає на форму розпилення палива.

Бензин низької якості може стати причиною відкладень і накопичення нагару в циліндрах двигуна. Це може призвести до руйнування свічок запалювання та засмічення поршневих кілець коксом. Ці нагари можуть накопичуватися на поршнях і стінках циліндрів. Заміна свічок запалювання – це одне, але наступні три проблеми вимагають не що інше, як капітальний ремонт двигуна. Цей процес передбачає заміну прокладок, гумових ущільнювачів, шлангів та інших комплектуючих, вартість якого зазвичай становить від 40 000 до 50 000 гривень.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!