Перші фото компактного електрокросовера Renault 4 E-Tech

Час читання: 2 хв.
0
Перші фото компактного електрокросовера Renault 4 E-Tech

Компанія Renault продовжує відроджувати знакові моделі зі свого минулого. До сітікару Renault 5 в жовтні приєднається кросовер з позначенням 4 E-Tech. Опубліковано перші зображення новинки, що підтверджують її візуальну спорідненість із оригіналом, а повноцінна прем’єра відбудеться у рамках автосалону у Парижі 14 жовтня.

Що ще відомо

Renault 4 E-Tech electric стане сучасною версією Renault 4, випущеної на початку 1960-х. Ця модель вважається однією з найпопулярніших в історії бренду – вона розійшлася тиражем понад 8 мільйонів екземплярів більш ніж у 100 країнах.

Серед візуальних натяків на оригінал дизайнери називають, наприклад, форму та малюнок ліхтарів, спойлер на даху, трапецієподібні вікна в районі задніх стійок та поздовжні виштампування у нижній частині бортів. Деякі версії електромобіля отримають тканинну «шторку» в люці.

Що стосується технічних характеристик, наразі відомо, що Renault 4 E-Tech базується на тій самій платформі AmpR Small, що і Renault 5, але виявиться трохи більшим – 4,14 метра в довжину проти 3,92 метра. Виробництво нового електромобіля Renault запустить наступного року.

Новий електрокросовер Renault 4 E-Tech
Новий електрокросовер Renault 4 E-Tech

У середині вересня французька фірма відродила і комерційну модель – сучасника Renault 4, фургон Estafette. Однак поки що показаний лише концептуальний прототип електромобіля, а в серію він піде не раніше 2026 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!