Названо ознаки автомобіля, який побував у воді

Час читання: < 1 хв.
0
Названо ознаки автомобіля, який побував у воді

Придбання автомобіля, який побував у воді, може стати серйозною помилкою, адже продавці часто приховують цей факт, аби завищити ціну. Важливо вчасно виявити такі проблеми, щоб уникнути фінансових втрат.

Купівля затопленого авто на вторинному ринку може обернутися великим ризиком, оскільки деякі продавці приховують інформацію про минулі пошкодження.

Ціна
Якщо ціна авто підозріло низька, це може бути сигналом. Продавці часто намагаються швидко позбутися таких автомобілів, адже попит на них невисокий. Надто вигідна угода повинна насторожити покупця.

Реклама

Кузов
Попри те, що фарба може не постраждати від затоплення, корозія і каламутний наліт на фарах можуть свідчити про проблеми. Особливу увагу варто звернути на внутрішнє запотівання фар.

Салон
В салоні затопленого авто часто присутній характерний запах вологи чи болотистий аромат. Продавці можуть спробувати замаскувати його, тримаючи вікна відкритими. Якщо вікна авто відкриті без причини, це може викликати підозри. Також перевірте оббивку і ремені безпеки на наявність слідів води та плям.

Моторний відсік
Надто чистий моторний відсік може свідчити про спробу приховати затоплення. Навіть у доглянутому авто під капотом повинні бути певні сліди пилу чи патьоки.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!