Головна Авто Зовнішній вигляд BMW i3 Touring розкритий задовго до офіційного дебюту (фото)

Зовнішній вигляд BMW i3 Touring розкритий задовго до офіційного дебюту (фото)

Час читання: 1 хв.
0
Зовнішній вигляд BMW i3 Touring розкритий задовго до офіційного дебюту

Попри те, що кросовери залишаються найбільш затребуваними на багатьох ринках, BMW продовжує розвивати й інші сегменти. У компанії є аудиторія для різних моделей, зокрема сімейних автомобілів. Німецький бренд планує зробити такі авто більш спортивними та функціональними, одночасно впроваджуючи екологічні технології. Зокрема, вже розпочато розробку нового BMW i3 Touring, який має з’явитися у 2027 році.

Нещодавно було представлено спортивний M5 Touring — сімейний автомобіль із динамічними характеристиками. i5 Touring, зі свого боку, вже належить до класу електромобілів. Однак новий i3 Touring обіцяє стати одним із найсучасніших і найтехнологічніших універсалів. Хоча проект знаходиться на ранній стадії, а деталей поки що небагато, незалежні дизайнери вже створили перші візуалізації. За прогнозами, зовнішній вигляд автомобіля буде схожий на концепт BMW Neue Klasse, який було продемонстровано раніше.

Реклама

На зображеннях видно авангардний дизайн, зокрема, задню частину автомобіля. Задні ліхтарі, об’єднані світлодіодною смугою, мають лаконічний, але оригінальний вигляд. В цілому, новинка, ймовірно, отримає риси, схожі з 3-Series. Очікується, що передні фари будуть вузькими, а решітка радіатора — стриманою. Презентація BMW i3 Touring, швидше за все, відбудеться навесні 2026 року, а у продажу він з’явиться у 2027 році. Цей електричний універсал матиме варіанти з одним або двома електродвигунами та потужнішими літій-іонними акумуляторами, що забезпечуватимуть запас ходу понад 700 км.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

Дякуємо!

Тепер редактори знають.