Nissan розкрив потужність абсолютно нового Patrol з мотором V6

Час читання: < 1 хв.
0
Nissan розкрив потужність абсолютно нового Patrol з мотором V6

Nissan представив новий Patrol з потужним V6 двигуном. Офіційний представник японського бренду підтвердив, що 3,5-літровий бітурбований шестициліндровий двигун буде спільним для Patrol та Infiniti QX80. Проте, для Patrol двигун буде налаштований на 431 кінську силу та 700 Нм крутного моменту. Хоча це трохи менше на 25 кінських сил порівняно з версією Infiniti QX80, прогрес в порівнянні з попередньою версією з атмосферним V8 значний: +26 сил і 140 Нм.

Nissan Patrol Y63 отримає нову 9-ступеневу автоматичну трансмісію замість попередньої 7-ступеневої. Окрім того, буде представлена нова позашляхова версія Pro-4X, аналогічна тій, що є в пікапах Navara та Frontier, яка буде змагатися з Toyota Land Cruiser 300 GR Sport. Офроудна версія, ймовірно, включатиме амортизатори, агресивні шини з високим профілем, обвіс та спеціальне оснащення для бездоріжжя.

Офіційна презентація Nissan Patrol сьомого покоління відбудеться ввечері 3 вересня. Очікується, що конструкція кузова, рамна платформа та шасі не відрізнятимуться від Infiniti QX80, але інтер’єр буде спрощений. На початку продажів не передбачено альтернативи бензиновому V6, таких як дизель або гібрид.

Реклама

Разом з Nissan Patrol може бути представлена також версія Armada для закордонних ринків. Як зазвичай, ці позашляховики можуть відрізнятися дизайном та оснащенням в залежності від ринку. Японська компанія має амбітні плани: протягом наступних трьох років планується випустити 30 новинок, включаючи утилітарний рамний всюдихід для країн, що розвиваються.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!