Компанія Ferrari виявилася останньою краплею для Citroen

Час читання: < 1 хв.
0
Компанія Ferrari виявилася останньою краплею для Citroen

Компанія Citroën офіційно оголосила про припинення прийому нових замовлень в Австралії з 1 листопада 2024 року, що ознаменує завершення довгої історії бренду на цьому континенті. Це рішення було ухвалене у відповідь на постійний спад попиту, оскільки продажі щороку за останні п’ять років ледь досягали 200 одиниць.

Citroën почала свою діяльність на австралійському ринку ще в 1923 році, ставши одним з найстаріших автомобільних брендів у регіоні. Наразі в продажу доступні такі моделі, як C3, кросовер C4, позашляховик C5 Aircross і фастбек-кросовер C5 X. Однак продажі Citroën в Австралії значно зменшилися з пікових 3803 автомобілів у 2007 році до лише 175 одиниць у 2021 році, і ситуація не покращилася з часом. В першій половині 2024 року було зареєстровано всього 87 нових автомобілів.

Згідно з інформацією від CarExpert, навіть нішеві бренди, такі як Maserati і Ferrari, перевершують Citroën за обсягами продажів, а лише McLaren і Rolls-Royce продемонстрували ще менші результати в цей період. Місцевий дистриб’ютор Inchcape Australia підтвердив, що всі існуючі замовлення будуть виконані, а клієнти зможуть користуватися п’ятирічною гарантією, фіксованою вартістю обслуговування та доступом до 35 сервісних центрів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!