В Японії створили дуже комфортні сидіння для автомобілів

0
121

Toyota є одним із брендів, що найбільш цінуються покупцями, і одним із перших у світі за якістю виробництва, і це постійно піднімає її на позицію номер 1 серед світових виробників. Його гібридна технологія, що самозаряджається, є лідером на європейському ринку, де компанія також активно продає свої моделі.

Безпека є ще однією сильною стороною марки, але дані з Бюро за патентами та товарними знаками США показали, що японська фірма працює над складними передніми сидіннями, особливо для водія, які забезпечать дуже високий рівень комфорту . Система, що отримала назву «кінетичні подушки сидінь», є спеціальним варіантом тих, які були розроблені для Tacoma TRD Pro , пікапа, що продається по інший бік Атлантики, оснащеного високопродуктивними сидіннями під назвою « IsoDynamic » з додатковими амортизаторами для гасіння вібрацій.

Але ці сидіння нового покоління йдуть ще далі, тому що до амортизаторів доданий новий допоміжний внутрішній каркас , в який вбудовані подушки з автоматичною адаптацією до руху тіла водія, залежно від сил, що діють на сидінні. Так, вони сприйматимуть меншу навантаження під час проходження повороту.

Інженери з американського підрозділу бренду зазначають у патентній документації, що обертальний рух конструкції сидіння допомагає утримувати водія у центрі сидіння, знижуючи стомлюваність за рахунок обмеження руху тіла. І це завдяки не тільки двом амортизаторам, встановленим під подушкою сидіння , але і двом додатковим, які розміщені в спинці .

Японський бренд вказує, що це рішення дозволяє сидінню повертати або нахиляти спинку відповідно до потреб водія та пасажира. Toyota зазначає, що це цікаве нововведення також впливає на безпеку , оскільки покращить огляд через лобове скло та дзеркала заднього виду.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!