В Україні помітили Bentley Continental GT з ГБО (фото)

0
3795

В наш час ГБО доволі популярне серед українських автовласників. Його ставлять не лише на бюджетні ЗАЗи і ВАЗи, а й на дорогі авто – преміальні седани, позашляховики, купе і навіть спорткари.

В Україні, один із власників Bentley Continental GT 6.0 W12 Biturbo побажав, щоб його розкішна дводверка їздила на газі, і віддав машину на переоснащення одній із столичних фірм.

На Bentley встановили ГБО Optima Expert польського виробника Alex. Ключовою особливістю Континенталя стала посилена установка – машина отримала два редуктори, два блоки керування і незалежну магістраль підведення газу. Це було зроблено для того, щоб автомобіль не “просів” в продуктивності порівняно з попередніми показниками.

Після встановлення ГБО машину перевірили на динаміку. Виміри засвідчили, що на газі автомобіль прискорюється трохи повільніше, проте різниця ледь помітна. Так, якщо на бензині розгін до 100 км/год у Bentley Continrnatal GT становить 5,9 с, то з газом цей показник дорівнює 6,1 с. Позначку в 200 км/год «британець» долає за 22,2 і 22,9 с відповідно.

За словами власника авто, тепер поїздки обходитимуться йому майже удвічі дешевше.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.