Автомобілі, у яких найчастіше виникають проблеми із трансмісією

0
721
Автомобільна трансмісія, або по-іншому коробка передач, вважається досить важливим елементом в будь-якому транспортному засобу.

На сьогоднішній день існує декілька видів трансмісії, які відрізняються один від одного за технічними даними і надійності. Вивчивши різні коробки передач, аналітики змогли скласти перелік найбільш поширених марок автомобілів, у яких найчастіше трапляються проблеми з трансмісією.

Складений список може допомогти покупцям визначитися з підходящим варіантом трансмісії і відмовитися від покупки автомобіля, у якого можуть виникати досить серйозні проблеми з цим елементом. Перед придбанням нового автомобіля потрібно звернутися до фахівців, які можуть докладно розповісти вам про роботу коробок передач на тій чи іншій моделі.

Корейський бренд . У складеному переліку виявилися машини корейського виробництва Hyundai. Згідно з проведеним аналізом, коробки передач у цих машин ламаються в 7,09% випадків. Так що, купуючи автомобілі бренду, покупцям дуже важливо звертати увагу на даний елемент. Звичайно бувають і винятки, але в цілому потрібно бути гранично уважними, вибираючи дані авто.

Іспанський бренд . Автомобілі іспанського бренду Seat є не найбільш затребуваними у нас, але не дивлячись на це, вони все ж представлені на ринку нашої країни. Статистика говорить про те, що проблеми з коробкою передач в даному випадку трапляються в 7.10% експлуатації. В цілому автомобілі відповідають строгим німецьким автомобільних технологій. Але, потрібно розуміти, що проблемна трансмісія може створити чимало неприємностей для водіїв.

Японський бренд . В ході досліджень, аналітики помістили в цей перелік автомобілі Honda. Вся справа в тому, що серед водіїв побутує думка, що автомобілі японського виробництва вважаються найнадійнішими. Але, незважаючи на це, у даній моделі дійсно зафіксовано велику кількість проблем з коробками передач. Так, в 7,67% поломки пов’язані саме з цим елементом.

Італійський бренд. Автомобілі відомого виробника Alfa Romeo теж не є винятком і мають проблеми з трансмісією. Причому іноді досить серйозні. Тут проблема полягає в тому, що виробники приділили неабияку увагу красивому зовнішньому вигляду і обробці салону, зовсім забувши про ретельності при розробці технічної частини. Саме тому проблеми з
коробками передач
у даних автомобілів виникають в 8,31% випадків.

Французький бренд . Французькі автомобілі Peugeot вважаються також мало затребуваними на ринку нашої країни, але справа тут не тільки в кількості можливих технічних проблем, але і в дорогому обслуговуванні. Так, ремонт деталі варто досить пристойну суму грошових коштів.

Висновок. Складений перелік безумовно повинен враховуватися покупцями при виборі автомобіля. Але потрібно розуміти, що часом серед зазначених моделей зустрічаються дуже надійні і якісні, які здатні прослужити своїм власникам тривалий термін служби, особливо при належному і регулярному технічному обслуговуванні.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!