BMW i4 перші подробиці: 530 «коней», 627 км запас ходу

Перша інформація про електричне чотиридвернекупе BMW з'явилася набагато раніше. Але тоді були тільки чутки. Зараз з'явилися офіційні подробиці про технічні характеристики.

0
957

Серійний BMW i4 з’явиться в продажу не раніше 2021 року. Виробництво буде налагоджено в Німеччині. Як випливає з нової інформації, модель отримає передову трансмісію BMW EV з потужністю близько 530 кінських сил (390 кВт). Як джерело живлення буде використовуватися акумуляторна батарея на 80 кВт * годин, що дозволить забезпечити запас ходу до 627 км і розгін до «сотні» за 4 секунди.

Проте, ми також припускаємо вихід і більш «простих» версій з меншою потужністю моторів і меншими батареями. У майбутньому можна буде очікувати появи молодшої комплектації з акумулятором на 60 кВт * годин. Крім того, стало відомо, що BMW i4 отримає новітні батареї п’ятого покоління.

 Що стосується системи швидкої зарядки, то тут все добре. Майбутній електрокар отримає можливість поповнювати енергію від станцій на 150 кВт. Це дозволить зарядити батарею до 80% всього за 35 хвилин. За 6 хвилин автомобіль здатний поповнити заряд на 100 км.

Вартість, комплектації і список додаткових опцій, зрозуміло, поки невідомий. Більше подробиць стане доступним в рамках презентації серійної версії, яка може відбутися вже в наступному році.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.