Jeep випустить новий повнорозмірний позашляховик у 2022 році

0
555
Новий семимісний позашляховик буде збиратися на заводі в Мічигані, а його продажі почнуться вже в 2022 році. Його оснастять незалежною підвіскою, а також силовою установкою від RAM.
Не так давно американський автовиробник поповнив свою лінійку пікапом і кросоверами, проте їй не вистачає трьохрядного позашляховика. FCA виправить це, аби відродити свої старі моделі Wagoneer і Grand Wagoneer для двох своїх автомобілів. 

У Мережі інтернет вже опубліковані перші зображення майбутніх моделей, які повинні надійти в продаж вже в 2022 році. Відомо, що новинки будуть проводитися на підприємстві в Мічигані.

Раніше з’являлися фотографії тестових мулів, які служать для випробувань нового Wagoneer. На деяких знімках помітна задня незалежна підвіска. Виходить, що задній ведучий міст Ram був замінений нею – це надасть більше місця для пасажирів третього ряду в салоні. 

Уявлення експертів про зовнішній вигляд майбутнього трьохрядного позашляховика спираються на концепткар Jeep Yuntu, представлений пару років назад на автосалоні в Шанхаї. Зрештою концепція перетворилася в серійний автомобіль Grand Commander – семимісний кросовер, який буде продаватися тільки на китайському ринку. Проте, багато елементів дизайну Yuntu можуть вплинути на стиль позашляховика Jeep Wagoneer.

 Очікується, що силова установка буде запозичена у Ram 1500. Однак, судячи з дорожньою картою FCA, обидві новинки повинні отримати гібридні агрегати.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!