Седан Volkswagen Polo отримав недорогу версію

0
1577

Седан Volkswagen Polo, популярний у багатьох країнах світу, отримав недорогу версію. У лінійку моторів увійшли 90 і 110-сильні бензинові агрегати, в якості трансмісії використовується 5-ступінчаста МКПП або 6-швидкісний «автомат».

Дилери німецького концерну відкрили прийом замовлень на автомобіль в новій комплектації Select. Вартість машини стартує від 340 тис. гривень. Сидіння оббиті тканинною оббивкою Cushion, мультифункціональне спортивне кермо обшите натуральною шкірою, то ж відноситься до перемикача КПП і важеля ручного гальма. У салоні є декоративні вставки Dark Illusion. Задні сидіння складаються в пропорції 60:40. Седан в названій версії отримав 15-дюймові сталеві диски, закриті зверху декоративними пластмасовими ковпаками. Передбачено обігрів та електричне регулювання дзеркал заднього виду, виконаних в чорному кольорі. У головних фарах встановлені світлодіодні лампи H7.

Опціями за замовчуванням є: підігрів передніх сидінь і форсунок склоомивача, центральний замок, штатна аудіосистема R 140 і круїз-контроль. Модуль доступу до фірмового онлайн-сервісу VW Connect дозволяє власнику Volkswagen Polo Select отримувати всю інформацію про автомобіль, аналізуючи зі смартфона свій стиль водіння.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!