Гройсман, де дороги? В Україні новий флешмоб

0
2094
У соціальних мережах набирає обертів Флешмоб “Гройсман, де дороги?”. Фото і відео викладають як звичайні водії, так нардепи і кандидати в президенти.

Флешмоб “Гройсман, де дороги?”, Який запустили в соціальній мережі недавно, набирає обертів. Водії почали масово викладають в соцмережах критичний стан доріг в різних куточках України і передають привіти прем’єр-міністру Володимиру Гройсману і міністру інфраструктури Володимиру Омеляну. Про це повідомляють Українські Новини.

Ініціатором флешмобу виступив користувач Igor Khokhych на своїй сторінці в Facebook.

“З огляду на, що разом зі снігом йдуть всі обіцяні Гройсманом дороги, пропоную флешмоб .. Давайте постити фотографії ям на дорогах з тегом: # ГройсманГдеДорогі?” – написав він і відразу виставив кілька фото.

Флешмоб відразу підхопили користувачі і під хештегом “Гройсман, де дороги?”, Стали викладати свої фото та відео українських доріг.

У Кожній ЯМІ ж – частинка Петра Олексійовіча и чималий шмат Бориса Альбертовича. 
Альо якісь зрадофілі начали самотужки засіпаті асфальтом ті ями на Центральному мості у  # Дніпро . 
Міст капітально ремонтовулі півтора року и закінчілі ремонт в некогда грудні

Феєрічна Солома. Sergiy Grishyn , флешмоб так флешмоб  🙂 # ЧарівнійКіїв

Чарівний Євбаз (бульварна-Кудрявська street) 

by Roman Skrypin

До флешмобу прісоденілісь навіть відомі політики. Зокрема свої матеріали виклав і кандидат в Президенти Олександр Шевченко. 

“Магістральна дорога 09. Закарпаття … Обличчя влади !!! У влади була можливість відремонтувати цю магістраль”, – написав він.

Привіт Гройсману також передав Михайло Добкін і виклав своє відео.

Як повідомлялося, водії Закарпаття вийшли на мітинг через погані дороги. Автомобілісти вимагали щоб до них вийшов керівник Закарпатського облавтодору і пояснив, чому в регіоні такі погані дороги.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!