Українцям запропонують замінити євробляхи на нові машини

0
1525

Нові авто значно знизяться в ціні. 

У новому законопроекті 8487 «Про зниження акцизного податку на автомобілі», пропонується ставка на оформлення ввезених автомобілів з меншим розміром, ніж є зараз. Причому акциз значно зменшили, а це спричинить за собою і зниження ставок для нових автомобілів, передає Аutonews . 

Відповідно до нових норм, нові автомобілі значно знизяться в ціні і стануть доступнішими для українців. 

Так коефіцієнт на автомобіль з бензиновим двигуном об’ємом в 3 літри зажадає внеску в бюджет в розмірі 100 євро, а дизельні агрегати об’ємом до 3,5 літра обійдуться в 75 євро. Причому за ще більш об’ємний мотор попросять доплатити до 150 євро.

А ось компактні автомобілі значно виграють в ціні. Той же Citroen C1 з літровим мотором зажадає розмитнення в 101,8 євро за новими формулами. Популрная Toyota Corolla з 1,5-літровим двигуном зараз обоходіться імпортеру в 688,34 євро, а після вступу в дію законопроекту платити вже треба буде всього 124,7 євро. 

І якщо на доступних автомобілях різниця не так помітна, то на більш потужних, як BMW X5 30d з трилітровим дизелем буде коштувати 224,85 євро, а Lexus LX450d з мотором об’ємом 4 , 5 літра – 669,15 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ

Будь ласка, введіть свій коментар!
Будь ласка, введіть своє ім'я тут

Цей сайт використовує Akismet для зменшення спаму. Дізнайтеся, як обробляються ваші дані коментарів.