Nissan готує відразу кілька моделей як альтернативу X-Trail

0
152

Усі чотири моделі, заплановані до серійного виробництва, дебютували на автосалоні у Пекіні у статусі концепт-карів. Це седани Epoch та Evo, а також кросовери Era та Ecip, і саме останні, як очікується, і стануть альтернативою X-Trail. Всі вони електричні і для всіх заявлені автопілот, а для одного з кросоверів ще й система двонаправленої зарядки, коли автомобіль виступає як джерело енергії для зовнішніх пристроїв.

Найбільший інтерес становлять кросовери. Перший, Era, – гібрид, що підряджається, орієнтований на жителів міста і цінителів комфорту. Для нього заявлена ​​пневмопідвіска, система повного приводу та анатомічні сидіння. Другий, Ecip, позиціонується як сімейний автомобіль, і у нього також гібридна установка з можливістю підзарядки. З опцій є навігація та розважальна система зі штучним інтелектом для пасажирів ззаду.

Що стосується седанів, то Epoch – це електрокар для міських жителів і тих, які у вихідні їдуть за місто. Йому дістався віртуальний помічник зі штучним інтелектом, який «робить життя простішим і комфортнішим». Нарешті, головна «фішка» Evo — той самий віртуальний помічник, який допомагає побудувати оптимальний маршрут до заданої точки.

Всі чотири моделі – це частина стратегії Nissan під назвою Ambition 2030. Згідно з планом, до кінця десятиліття глобальний модельний ряд фірми має бути електрифікований щонайменше на 50 відсотків. Для цього на ринок виведуть 23 нові електрифіковані машини, включаючи 15 повноцінних електромобілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!