Продемонстрували конкурента S-класу в особі Hongqi H9

Корпорація FAW представила шикарний седан Hongqi H9.

0
622
Новий Hongqi H9 стане серійною моделлю, яка зможе скласти конкуренцію Mercedes S класу, BMW сьомої серії і Audi A8. Щоб створити зовнішній вигляд машини, китайська марка привернула екс-дизайнера Rolls-Royce Джайлза Тейлора в позаминулому році. 

Але до роботи над авто приступили ще в 2017-му і більшу частку екстер’єру пропрацював штатний стиліст Дінь Янфень. Новий H9 стане дебютною моделлю, виконаною в фірмовому стилі, який трохи пізніше пошириться і на решту лінійку автовиробника.

В обробці інтер’єру нової моделі використані натуральна шкіра і дерев’яний шпон. У салоні є цифрова приладова панель і екран мультимедійної системи, а перед пасажиром розташовується світлова панель. На кермі знаходяться сенсорні клавіші управління, а кнопка запуску двигуна розташовується між рукоятками клімат-контролю.

Для дебюту вибрали найбільш обладнану варіацію Hongqi H9, що має роздільні задні крісла з електрорегулюванням, підігрівом і вентиляцією. Трохи пізніше повинні вийти і більш прості версії з 3-місцевим диваном. Як оснащення буде пропонуватися панорамний дах, салонний ароматизатор, монітори для задніх пасажирів і багато іншого.

Даних про технічні характеристики поки дуже мало, але відомо, що машина має систему заднього приводу і поздовжнім розташуванням двигуна, а ще пневматичну підвіску. Моторна гамма представлена 2,0-літровим турбодвигуном потужністю 252 к.с. і 380 Нм крутного моменту, а ще мотором V6 об’ємом 3,0 літра продуктивністю 272 к.с. і обертовим моментом 400 Нм.

В якості трансмісії використовується безальтернативна роботизована трансмісія з подвійним зчепленням. Машина з силовою установкою V6 до першої «сотні» прискорюється менш ніж за 8 секунд. 
Продажі Hongqi H9 в Китаї почнуться влітку, але вартість поки не повідомляється. У нинішньому році автоконцерн збирається розширити сімейства L, S, H і Q, і продати вже 200 000 авто на рік. Як зазначається, протягом 5 років на ринку з’являться 21 нова модель, а 18 з них стануть гібридами та електрокарами.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!