Експерти розповіли, як захистити підкапотний простір авто від бруду

0
306

Фахівці поділилися секретами бюджетного захисту двигуна від забруднень.

Попадання бруду в підкапотний простір може стати причиною серйозних поломок. Однак можна убезпечити автомобіль за допомогою самоклеючої шумоізоляції, ножиць, канцелярського ножа і витративши невелику кількість часу.

Фахівці радять закрити щілину між капотом і ґратами радіатора. Для цього необхідно з листів шумоізоляційного матеріалу вирізати невеликі смужки близько 20 мм, після чого нанести їх на незахищену область. Однак попередньо варто знежирити пластикову накладку за допомогою уайт-спіриту. Наносити матеріал варто так, щоб буфери капота не впирались у нього.

Приступаючи до роботи, слід пам’ятати про те, що одного листа матеріалу може виявитися недостатньо для досягнення бажаного результату. Саме обклеювання рекомендується проводити в два шари, один з яких необхідно наносити з протилежного боку, щоб накрити стик з першим. Найчастіше під час таких маніпуляцій шумоізоляція закриває частину замка капота. У подібному випадку потрібно видалити зайвий елемент канцелярським ножем.

Завдяки подібному доопрацюванню можна відчутно зменшити забруднення підкапотного простору. Крім того, для проведення робіт не потрібно спеціальних навичок та інструментів.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!