Назвали найкращі авто для великої сім’ї (Фото)

0
2555

Автомобілі різних виробників і типів відрізняються як потужністю, так і місткістю. Фахівці ринку транспортних засобів назвали кращі авто для перевезення великої сім’ї з вісьмох людей.

Найчастіше шанувальники містких і просторих «залізних коней» купують американську Chevrolet Traverse 2020. Цей позашляховик з 3,6-літровим мотором розвиває потужність до 310 кінських сил. При цьому транспортний засіб коштує порівняно недорого, менш 31 тисячі доларів, що відповідає бюджетній категорії автомашин. Срібло в ТОПі дісталося Odyssey 2020 модельного року від японської Honda. Особливо привабливе авто, завдяки двигуну ємністю в 3,5 літра і ціннику в 31,8 тисячі.

Chevrolet Traverse 2020

Honda Odyssey 2020

Бронзу отримала ще одна машина від Honda, Pilot 2020 може розвивати потужність 280 «коней», а вартість такої сімейної машини складе трохи більше 32,6 тисячі доларів. Майже така ж ціна і у Palisade від південнокорейської Hyundai, однак тут вже встановлено бак на 3,8 літра, а потужність двигуна дорівнює 291 кінської сили. Далі йдуть такі затребувані на ринку габаритні автомобілі, як Telluride, південнокорейської Kia, Ascent від Subaru, «американець» Chrysler Pacifica і Highlander від Toyota.

Honda Pilot 2020

Найдорожчим автомобілем у списку стала Toyota Land Cruiser останньої модифікації з вартістю в майже 86,7 тисячі доларів США. За ці гроші покупець отримує потужний і надійний кросовер з 5,7-літровим двигуном. Ще один недешевий екземпляр в списку, Expedition від Ford з подовженою колісною базою і турбодвигуном здатний видавати близько 375 кінських сил і оцінюється виробником в 54,2 тисячі. В цілому ж цінники в даному сегменті коливаються від 30 до 87 тисяч доларів США.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!