Пікап від Hyundai знову попався фотошпигунам

0
830
Тестовий прототип першого пікапа корейського автовиробника все частіше зустрічається на дорогах загального користування і помічається фотошпигунами. Hyundai вже проводить тести новинки.
Після виступу корейського автовиробника про те, що вони займуться будівництвом власного пікапа на заводі в Алабамі, де вже з 2021-го року почнеться виробництво новинки, з’явилися фотографії прототипу пікапа з остаточним кузовом.
Очікується, що новий автомобіль отримає назву Santa Cruz, а його дебют відбудеться в США, в цій же країні він і буде збиратися. Відомо, що невеликий пікап отримав повнопривідну систему, а кабіна буде пропонуватися в різних форматах. Звичайно, велика частина цього – просто чутки на даний момент, але їх народжують представники Hyundai.

Тести пікапа таємно проходять на випробувальному полігоні Hyundai в Каліфорнії, недалеко від Лос-Анджелеса.  

Оскільки виробництво почнеться в 2021-му році, буде логічно припустити, що випробування новинки вже почалися. Очікується, що пікап повинен успадкувати ряд дизайнерських рішень від сучасних моделей марки, він буде «набагато більш своєрідним».

Інформації про технічні характеристики моделі поки не з’являлося, але, за попередніми даними, пікап буде оснащуватися гібридною силовою установкою з 2,5-літровим двигуном з електромотором. Повідомляється, що його цільовим ринком стануть люди, яких корейський бренд описує в своєму прес-релізі як «нове покоління покупців». Що стосується того, як буде виглядати пікап, ще належить з’ясувати, проте нові фотографії можуть з’явитися найближчим часом. Hyundai використовувала фотографії концепту Santa Cruz для свого анонса, що змусило б повірити, що майбутній вантажівка буде багато в чому нагадувати прототип.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!