Seat Terraco отримав нову версію з мотором на 150 сил

Іспанська компанія додала новий мотор в лінійку кросовера Terraco. Тепер він доступний з 1,5-літровим турбомотором TSI, що працює з роботизованою трансмісією DSG і системою повного приводу.

0
418

До цього моменту, покупці Seat Terraco не мали можливості взяти кросовер в повнопривідної версії з 150-сильним мотором і автоматичною трансмісією. За словами представників компанії, ще одна версія була додана на численні прохання приватних і корпоративних клієнтів.

Під капотом буде встановлений бензиновий турбомотор TSI на 1,5 літра від компанії VW Groupe. Максимальна потужність складає 150 кінських сил і 250 Нм крутного моменту. У парі з ним працює роботизована трансмісія DSG на сім ступенів, а також система повного приводу. Розгін до «сотні» займе 9,5 секунди, а максимальна швидкість складає 198 км / г.

На старті продажів буде доступно всього дві комплектації: Style і Xcellence. В якості опції можна буде встановити третій ряд сидінь. В іншому новий кросовер не відрізняється від решти лінійки моделі. У дизайні і комплектаціях змін не відбулося.

На жаль, Seat не представлені на українському ринку.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!