Оновлений Honda HR-V Sport вийшов на європейський ринок

0
212

Новий компактний кросовер Honda HR-V отримав перенастроюючу підвіску, а також багатий набір опцій. Під капотом моделі в модифікації Sport встановлений 1,5-літровий наддувний турбомотор VTEC, потужність якого становить 180 к.с. і 240 Нм крутного моменту, повідомляє AvtoDream . 

Спільно з силовим агрегатом працює 6-швидкісна механічна трансмісія або варіатор CVT. Привід доступний як передній, так і повний.

Крім того повідомляється, що з нуля до сотні оновлений кросовер здатний розігнатися за 7,8 секунд. Також відомо, що Honda HR-V Sport обзавівся активним стабілізатором поперечної стійкості, завдяки якому значно «згладжуються» крен при входженні в різкі повороти і істотно поліпшує керованість на високих швидкостях. 

Зовнішність новинки відрізняється від стандартного виконання наявністю аеродинамічного обважування кузова, до складу якого входять передній спліттер, стильні розширювачі колісних арок, незвичайні накладки на пороги, масивний задній спойлер. В цілому дизайн моделі виглядає більш «агресивним», а також є 18-дюймові легкосплавні диски, переглянутий задній бампер, два патрубки вихлопної системи і оптика на LED-матрицях.

В салоні «зарядженого» кросовера є комбінована обробка, а передні сидіння відрізняються наявністю вираженої бічної підтримки. У список оснащення новинки увійшли наступні опції: інформаційно-розважальний комплекс з великим тачскріном і підтримкою управління функціями автомобіля за допомогою смартфона, камера заднього виду, адаптивний круїз-контроль, система запобігання зіткнень, а також електропідсилювач рульового керування зі змінним зусилля. 

Вартість Honda HR-V 2019 Sport в Німеччині починається з позначки в 29 990 євро.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!