Tesla має намір брати з власників Model Y до 2000 доларів за розблокування прихованого діапазону ходу

0
85
Tesla має намір брати з власників Model Y до 2000 доларів за розблокування прихованого діапазону ходу

Гендиректор Tesla Ілон Маск заявив, що версія Model Y Standard Range здатна подорожувати так далеко, як і варіант Long Range. Зрештою клієнти зможуть розблокувати додаткові 97 км запасу ходу. Проте за це доведеться заплатити.

Гендиректор Tesla Ілон Маск заявив, що Model Y варіант «Стандартний запас ходу» насправді може проїхати далі, ніж його розрахунковий рейтинг EPA в 418 км. Однак розблокування цього додаткового діапазону коштуватиме дорого.

У своєму повідомленні у соціальній мережі відвертий керівник повідомив, що нещодавно знятий із виробництва варіант початкового рівня може збільшити запас ходу від 64 до 97 км залежно від батареї. Далі Маск сказав, що компанія хоче стягувати від 1500 до 2000 доларів за розкриття можливостей, які вже є в автомобілі, і вони працюють над отриманням дозволів регулюючих органів, щоб зробити це можливим.

Хоча стягнення плати з людей за розблокування батареї, що вже є у них, пройшло не дуже добре, Маск сказав, що йому потрібно якось оплачувати рахунки. Це особливо актуально для Tesla, оскільки останнім часом відбулася ціла низка скорочень, включаючи звільнення команди Supercharger.

19 квітня задньопривідна Model Y коштувала 44 990 доларів до відрахування федеральної податкової пільги. Це та сама ціна, що й у «нової» Model Y із заднім приводом дальньої дії, незважаючи на те, що її розрахунковий запас ходу становить 515 км.

Це не зовсім нова стратегія для Tesla, оскільки раніше компанія знижувала асортименти деяких варіантів, а потім пропонувала розблокувати його пізніше. Компанія навіть безкоштовно розблокувала електрокари для мешканців Каліфорнії, які врятувалися від лісових пожеж.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!