Грізний суперник Tesla Model 3 від Geely виходить на ринок (Фото)

0
1038

Тепер у амбітного китайського електромобіля Geely GE11 розсекречені всі технічні характеристики, названі ціни і нове ім’я – Geely Jihe A. Tesla Model 3, будь так люб’язна, посунься!

Якщо без жартів, ми маємо справу з дуже серйозною моделлю, на яку в компанії покладають великі надії. Електромобіль Джилі, крім домашнього ринку, планують продавати в США і Європі. Але спершу, звичайно, новий електрокар з’явиться в Піднебесній.

Відомі ціни. Базова версія з АКБ ємністю 51,9 кВтг обійдеться на домашньому ринку від 22,4 тис. дол, а з 61,9-кіловатною батареєю – від 25,4 тис. дол. Більш ніж демократичні ціни! Дешевший автомобіль здатний подолати 410 км, а з батареєю більшої ємності – 500 км.

Максимальна швидкість обмежена позначкою 150 км/год, а розгін чомусь приводять до 50 км/год, він становить 3,8 с.

До речі, електромотор розвиває 163 к.с. і 250 нм крутного моменту. Тому, як ви зрозуміли, в динамічних характеристиках новий Джилі ніяк не зможе посперечатися з Тесла. Але ціна і запас ходу (який ще належить перевірити) дуже конкурентноздатні.

На даний момент компанія Tesla будує завод в Китаї для виробництва Model 3. Зараз електромобілі прибувають з США і пропонуються за ціною понад 74 тис. дол! Проте, навряд чи ціна при локалізації виробництва знизиться навіть до 30 тис. Тому Geely Jihe A отримує авансом кілька очок.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!