Б/у колеса на Bugatti Veyron коштують дорожче Porsche 911 Carrera

0
1231

Не тільки в Україні, але і в багатьох інших країнах світу за $ 100 000 можна купити квартиру і навіть хороший будинок. Однак, якщо ви є щасливим власником одного з найдорожчих автомобілів у світі – Bugatti Veyron, то таких грошей вистачить в кращому випадку, щоб зробити покупку повного комплекту … не нових коліс на цю машину.

Тільки подивіться на цю пропозицію на eBay ! Комплект оригінальних коліс із заводською мішленовськой гумою з 85% решти протектора обійдеться ні багато, ні мало в $ 100 000.

Старі колеса на Bugatti Veyron

Продавець цього товару, що живе в США, супроводжує своє оголошення твердженням, що це хороша угода. Адже якщо комусь знадобитися купити все те ж саме, але нове у виробника, то придбання повного комплекту коліс обійдеться на $ 50 000 доларів дорожче, тобто, загальна сума покупки складе $ 150 000.

Щоб зрозуміти, наскільки все це дорого, уявіть, що покупка Porsche 911 Carrera 2019 року випуску обійдеться дешевше, ніж комплект старих коліс на Bugatti Veyron.

Bugatti Veyron

І вартість далеко не кожного нового автомобіля зможе покрити ціну на інші запчастини від Veyron. Так, покупка і установка паливного бака на цей спорткар обійдеться його власнику в цілих $ 43 000. А заміна чотирьох турбокомпресорів з урахуванням вартості роботи автомеханіків складе близько $ 35 000.

Загалом, тільки судячи по даній інформації, можна сказати – Bugatti Veyron купують явно не на останні гроші. Адже навіть просте обслуговування, або не дай Бог ремонт, обходяться власникові цієї машини в нечувані гроші!

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!