Українці виготовляють будинки на колесах і продають за 14 000 євро (Відео)

0
2867

Павло Волков та Андрій Пилявський у себе в гаражі зібрали трейлер. Але вони не знали, що це стане початком їх кар’єри. Зараз кемпери Lifestyle купують по всьому світу, адже це майже повноцінний будиночок.

Двоє друзів зробили у гаражі кемпер, а тепер продають за $14 000. Трейлер купують у Німечинні, Італії та навіть Новій Зеландії.

Сьогодні в Lifestyle Camper працює 16 осіб: 9 складальників, оператори, конструктори, логісти. Павло Волков керує технічною частиною, Андрій Пилявський – логістикою: це дуже великий масив роботи, в кемперах використовується більше 400 найменувань комплектуючих, які доводиться замовляти з-за кордону.

В кемпері можна вмитися, приготувати поїсти і зарядити телефон. А ще Lifestylecamper заряджається від сонячних панелей. Павло Волков та Андрій Пилявський проектували трейлер у гаражі для себе.

Важливо було, аби його могла тягнути навіть мала машина. Щойно його побачили на фестивалі – замовили аж чотири. Прийшлося терміново наймати людей і відкривати цех. Хлопці розробили дві моделі – для звичайних подорожей та по бездоріжжю і готуються зробити своє виробництво масовим.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!