Toyota представила новий Land Cruiser

0
930

Японська компанія вирішила вшанувати увагою свій знаменитий позашляховик Toyota Land Cruiser, який вже 60 років перебуває на американському ринку, і представила LC 200 2020 модельного року в версії Heritage Edition.

Новинка буде доступна тільки покупцям з США і вийде тиражем всього в 1,2 тисячі одиниць. Лимитированность випуску підкреслять особливі вантажні логотипи.

Силова установка повнопривідного Land Cruiser залишиться колишньою – це 8-циліндровий бензиновий двигун об’ємом в 5,7 л з віддачею в 381 л.с. і 544 Нм крутного моменту. У парі з ним йде 8-ступінчаста АКПП.

Оснащення у Toyota Land Cruiser Heritage найсучасніше і функціональне: є 4-зонний клімат-контроль, контраварійне гальмування, круїз-контроль, системи безключового доступу, контролю рядності руху і сліпих зон, підігрів керма і інші опції, що забезпечують безпеку знаходяться в салоні пасажирів – вони входять в спеціально розроблений комплекс Safety Sense P. Також більш комфортно подолати бездоріжжя на Land Cruiser допоможе інтелектуальна підвіска.

У салоні водія і пасажирів чекає сучасний мультимедійний комплекс з тачскріном в 9 дюймів, бездротовим зарядним пристроєм для мобільних гаджетів і підтримкою голосових команд. Оздоблення в салоні – чорна шкіра з прострочкою бронзового відтінку. Сам позашляховик отримає 18-дюймові диски і буде доступний тільки в двох відтінках – Blizzard Pearl і Midnight Black.

Очікується, що новий Toyota Land Cruiser покажуть глядачам автошоу в Чикаго в лютому, а в продаж оновлений позашляховик вийде в кінці літа.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!