Куди діваються непродані автомобілі (Фото)

0
3904

Число нерозпроданих автомобілів в світі збільшується щорічно.

Що ж трапляється з машинами, які так і не знайшли свого покупця? Відповідь на це питання досить проста – ними практично заповнені багато занедбані аеродроми і автостоянки величезного розміру, винесені за межі міста. І подібних «кладовищ» для нових автомобілів в світі існує досить багато.

Виробники автомобілів змушені купувати все більше територій, щоб розмістити непродані машини. Логічним виходом могло б стати оголошення знижок і розпродаж, але компанії не можуть піти на такий крок. Вони зацікавлені в поверненні кожного долара, витраченого на їх виробництво.

Крім цього, при знижці в кілька тисяч доларів на ці автомобілі, не знайдуться покупці на інші моделі дорогих машин.

Компанії, що випускають автомобілі, не можуть припинити виробництво, або хоча б скоротити його обсяги. В цьому випадку доведеться закривати численні заводи і звільнити велику кількість робітників. Далі почнеться ланцюгова реакція, завершенням якої буде розорення підприємств з виробництва сталі, застосовуваної для створення кузовів.

Зараз більшість сімей в розвинених країнах вже мають одну або кілька машини, так що сенсу купувати нову для них немає, простіше полагодити вже наявну.

Підпишись на нас в Google НОВИНИ, щоб отримувати більше свіжих новин!